Після удару по "Охматдиту": Росія в ООН влаштувала святковий обід, де головною стравою була котлета по-київськи


Росія в ООН влаштувала святковий обід, де головною стравою була котлета по-київськи

Після засідання Ради безпеки ООН, на якому обговорювали російський ракетний удар по дитячій лікарні "Охматдит", РФ влаштувала обід з нагоди свого президентства в Радбезі, передають Патріоти України.

Оосновною стравою в меню зазначено котлету по-київськи з картопляним пюре. Постпред України при ООН Сергій Кислиця: "Моральна деградація російської дипломатії очевидна. Наступного тижня до Нью-Йорка також допустять шефа Небензі Лаврова, відтак рівень токсичності у штаб-квартирі ООН ще більше зросте.Добре, що йому хоч не дозволяють вільно пересуватися далі від радіуса, встановленого владою США".

фото: Укрінформ

Меню обіду з нагоди президентства РФ в Радбезі ООН, фото: Укрінформ

Ще деталі: За словами Кислиці, спілкування за службовою необхідністю з російським постпредом Небензею стає для багатьох дипломатів нестерпним.

На засіданні Радбезу Кислиця зазначив, що обід, який організувала Росія, оплачений кривавими грошима. Дипломат заявив, що не розуміє, як можна потискати руку Небензі й приймати запрошення на обід з ним, оплачений кривавими грошима.

Українці активно відкривають нові ФОПи: в яких сферах найбільше

вівторок, 16 липень 2024, 10:02

За останні 12 місяців кількість зареєстрованих ФОП в Україні зросла на 11,4%, досягнувши 1 665 907, найбільше зростання спостерігається у Київській, Волинській та Рівненській областях. Популярними сферами залишаються комп'ютерне програмування, роздрібн...

Під загрозою? У Мінагрополітики оцінили, чи не знищить рекордна спека урожай в Україні

вівторок, 16 липень 2024, 9:08

Спека впливає на врожай ранніх зернових, однак вона не є критичною, тоді як для пізніх зернових, соняшнику та сої вона є небезпечною. Про це повідомив виконувач обов'язків міністра аграрної політики та продовольства Тарас Висоцький, передають Патріоти ...