Після урочистої церемонії поліція в Мексиці пересіла на українські електробайки

Власники ТМ Delfast Bikes TopCop ведуть також переговори про співпрацю з поліцейськими департаментами в США.

Українські електричні байки стартапу Delfast взяли в експлуатації в Мексиканській поліції. Про це розповів на своїй сторінці в Facebook засновник цього українського стартапу Данило Тонкопій, зазначають Патріоти України.

Зазначається, що українськими електробайками торсор користуватимуться правоохоронці міста Мехікалі, який є столицею штату Мексики Нижня Каліфорнія.

Сьогодні в центрі мексиканського міста вже почали чергування відразу три українських електробайка. При цьому введення в дію урочисто відзначили з мером міста.

Стартап з України підписав контракт з поліцією Мексики близько року тому. До цього електробайк від українського стартапу Delfast побив світовий рекорд по дальності поїздки на одному електричному заряді. Байк проїхав більше 367 кілометрів.

Українці через приморозок можуть залишитися без молодої картоплі та інших овочів (відео)

неділя, 5 травень 2024, 19:01

Великодні приморозки завдали чимало збитків селянам. У східних, північних і навіть південних регіонах в людей померзла городина. Так, Марія Луцькова з Сумщини показала у Tik-Tok свій город, передають Патріоти України. У жінки померзли картопля, перець,...

В США існує "місто-долгожителів" Лома-Лінда: Чим харчуються його мешканці

неділя, 5 травень 2024, 18:52

В США існує "місто-долгожителів" Лома-Лінда і його мешканка розкрила свій раціон. Можливо, саме у її звичці харчуватися хтось знайде відповідь, чому американці з цієї "блакитної зони" живуть довше приблизно на десять років, ніж решта населення Америки,...