Після зустрічі зі святим покинув свій дім: Розкрито секрет "188-літнього відлюдника", який живе у печері і жахає своїм виглядом

Вдалось розкрити деякі факти з біографії таємничого "188-літнього відлюдника", якого нещодавно знайшли в одній з індійських печер поблизу Бенгалуру. Як з’ясувалося, цього чоловіка звуть Сіярам Баба й насправді йому не більше 109 років. Про це пише видання News 18, передають Патріоти України.

Відео, на якому двоє чоловіків допомагають пересуватися виснаженому старцю, вперше з’явилося в мережі X (колишній Twitter), зібравши мільйони переглядів. В описі до ролика зазначалося: "У печері щойно знайшли індійця. Кажуть, йому 188 років".

У коментарях люди почали писати, що вік чоловіка вказаний неточно, це спонукало автора перепросити за помилку. "Мені соромно, що я написав 188. Все, що понад 120, було б смішно. Хіба що він знайшов довічний запас адреналіну", — пожартував він.

Сіярам Баба наразі перебуває в ашрамі Бгатьяна (штат Мадхья-Прадеш). За інформацією видання, чоловік народився в Мумбаї й відвідував школу до сьомого або восьмого класу. Він є відданим послідовником індуїстського бога Ханумана.

Кажуть, що після зустрічі зі святим старець покинув свій дім й відправився у Гімалаї, щоб здійснити покаяння. Свої дні відлюдник проводив за читанням священних писань, демонструючи сильну відданість релігійним практикам, а також відмовився від благ цивілізації та одягу, прикриваючись однією пов'язкою. Наразі оригінальне відео про таємничого індійського відлюдника зібрало майже 36 мільйонів переглядів на платформі Х.

Другий напад за чотири дні: На Закарпатті жінки намагались перекинути авто ТЦК (відео)

середа, 16 жовтень 2024, 21:32

На Закарпатті поліція зафіксувала другий за чотири дні випадок нападу жінок на бусик військових, поліція вікдрила кримінальне провадження. Про це повідомила речниця ГУНП в Закарпатській області Ганна Дан, передають Патріоти України. "Поліція зафіксувал...

"Рішення прийняв самостійно": Чоловік відомої української акторки поповнив лави ЗСУ

середа, 16 жовтень 2024, 21:17

Українська акторка театру та кіно Вероніка Мішаєва-Яковлєва повідомила, що її чоловік поповнив лави ЗСУ. Артистка поділилася, як поставилася до такого рішення обранця та що змінилося у їхніх стосунках після цього. Вона розповіла, що її коханий добровіл...