Після звернення мами. На могилу захисника Азовсталі повернули викрадену іграшку

На могилу наймолодшого захисника Азовсталі Назарія Гринцевича повернули іграшкову собаку, яку напередодні викрали. Про це повідомила мама полеглого захисника Мар’яна Колос у себе в Instagram, передають Патріоти України.

«Є моя собака! Щаслива! Їжте, пийте, я все дозволяю! Не чіпайте святого!», — написала жінка.

Напередодні Колос повідомила про те, що могилу її сина обікрали. З неї забрали іграшкового собаку, якого вона придбала на першу свою зарплату, коли Назарію було 1,6 роки.

Після цього жінка записала звернення, у якому закликала привести цвинтар у Вінниці до ладу та впорядкувати Алею слави, де місяць тому був похований її син.

21-річний Назарій Гринцевич з позивним Грєнка був наймолодшим захисником Азовсталі. Він загинув на фронті 6 травня. Поховання пройшло 10 травня.

Грєнка до останнього обороняв Азовсталь у Маріуполі, звідки за наказом вийшов зі ще 2340 військовими та здався у полон окупантам. Тоді йому було 19 років.

Після звільнення з полону у вересні 2022 року Гринцевич вирішив повернутися до війська та став командиром взводу оптичних спостерігачів у підрозділі Контакт 12.

Молочка перетворюється для більшості українців на розкіш: Експерти прогнозують подальше зростання цін

субота, 27 липень 2024, 19:00

У червні зростання цін на продукти прискорилося і стало найбільшим з початку 2024 року, нагадують Патріоти України. Восени ще подорожчають п’ять категорій продуктів, серед них і молоко. . Скільки зараз коштує молоко в Україні та чому ціна на нього зро...

Музичний фестиваль "Рандеву" в Юр Малі: Вєрка Сердючка зі сцени звернулася до Алли Пугачової (відео)

субота, 27 липень 2024, 18:00

26 липня, стартував щорічний музичний фестиваль "Рандеву" в Юрмалі, який організувала латвійська співачка Лайма Вайкуле. Не секрет, що на захід вона запросила і українських виконавців, зокрема, Настю Каменських, Макса Барських, ALEKSEEV та Вєрку Сердюч...