Пісня розбрату: Сергій Бабкін виправдався за "Зраду" й перепросив у військового, якого обурила його робота

Сергій Бабкін відповів на хейт через пісню "Зрада"

Співак Сергій Бабкін , який нещодавно потрапив у гучний скандал своєю останньою композицією "Зрада", відповів на усі звинувачення українців. У своєму Instagram він заявив, що кожен читає текст і слухає пісню через призму особистого досвіду, виховання, освіти та інтелекту.

"І хоча нібито все написано такими простими фразами, але головна ідея звісно не в тому, що хтось буквально вважає зрадою, якщо в тебе немає вус, як у Тараса Шевченка чи якщо ти сало не єси. Безглуздо зараз розбирати кожен рядок і намагатись пояснити, що хтось щось не так зрозумів, що це гіпербола чи ще щось. Це пісня, а не прес-реліз, політична заява чи відповідь на запитання в інтерв'ю", – сказав Сергій.

Додав, що ця пісня не є висміюванням української ідентичності.

"Ті, хто звинуваючують мене в тому, що я цією піснею якось розколюю суспільство, точно не слухали жодної з моїх попередніх пісень. Протягом останніх двох років я випустив десь 15 штук з об'єднуючими меседжами... Виходить більш об'єднуючі не ті пісні, які прославляють звитяги та найкращі якості українців, а ті, де можна знайти "зраду", – заявив Бабкін.

Музикант пояснив, що опублікував трек на YouTube для своїх однодумців.

"Це не радіо в маршрутці, якщо не хочеш слухати – не слухай. Але тисячі людей, яким було начхати на всі інші пісні, прийшли і написали, що пісня і я – лайно. І що як я можу, якщо я не на фронті, не в Харкові, не в Україні, а хоч би й в Україні, неважливо, якщо я тварюка, яка щось не те співає. Я буду далі співати, писати пісні і грати концерти, бо є люди яким це потрібно. Я буду далі віддавати свої гроші на ЗСУ, тому що я так хочу. Тому що це потрібно мені, тому що я відчуваю відповідальність за тих, хто на мене розраховує. Це і є мій вклад у перемогу над руснею", – пояснив артист.

На останок Бабкін вибачився перед військовим, якому його трек не сподобався. Він написав: "Було б дуже болісно, якби моєю піснею обурилися захисники. Я, перед тим як писати, гортав ці сотні коментарів, щоб перевірити чи є там хлопці, які мають більше за всіх прав обурюватись. Знайшов одного, якого образили рядки пісні. Я хочу вибачитися перед ним. Вибач друже, хоч ти це мабуть і не прочитаєш".

Особлива "схема": На Тернопільщині чиновниця міськради брала хабарі сертифікатами відомого парфумерного магазину

субота, 27 липень 2024, 22:15

Чиновниця з Кременця отримувала хабарі у вигляді сертифікатів мережі косметики та парфумерії Brocard та на відпочинок у готелі. Депутатка міської ради спільно із заступником голови Кременця, старостою однієї з громад та директора комунального підприємс...

“Я можу собі накрутити думок": Підозрюваний у вбивстві Фаріон зробив перші заяви після суду

субота, 27 липень 2024, 21:22

Підозрюваний у вбивстві громадської діячки та екснардепки Ірини Фаріон 18-річний мешканець Дніпра В’ячеслав Зінченко після судового засідання, на якому йому обрали запобіжний захід, кілька хвилин поспілкувався із журналістами. Відео розмови опублікован...