"Пісня вийшла просто бомба!": Потап звернувся до хейтерів через спільний трек з Бузовою (відео)

Потап розповів, чому вирішив записати трек з Ольгою Бузовою, якій заборонено в'їзд в Україну.

Продюсер, лідер гурту Mozgi Потап (Олексій Потапенко) різко відповів хейтерам на звинувачення з приводу запису треку з російською телеведучою та співачкою Ольгою Бузовою. Також він прокоментував претензії до кліпу Наді Дорофєєвої. Так, Потап вибачився за кадри з танцюючою Дорофєєвою на алеї Героїв Небесної сотні. Відповідне відеозвернення він опублікував на своїй сторінці в Instagram, передають Патріоти України.

"Хочу вибачитися перед усіма, кого розлютило останнє відео. Це наша помилка. Не догледіли, не побачили, не подумали, нікого не хотіли образити", – сказав продюсер.

Крім того, Потап розповів, чому вирішив записати трек з Бузовою, якій заборонено в'їзд в Україну. "Коли я побачив український чарт Apple Music, я просто був у шоці. Нас перемогла російська попса і реп. Це потрібно визнати. Бузова, якою б вона для вас не була, яскрава особистість. Ми запитали у наших фанівхочете? Вони відповіли: "Так". Для нас, київської групи, з альбомом "Київ стайл" це шанс розширити нашу аудиторію і потрапити в українські чарти, завдяки колаборації з найвпізнаванішою і найвпливовішою персоною російського шоу-бізнесу. Пісня вийшла просто бомба!", – повідомив він.

Продюсер додав, що експансія української музики починається не з треків українською мовою, а з присутності. За його словами, багато артистів виїжджають з України, тому він хоче навчити кожного любити нашу країну.

відчуваю вашу біль. Я відчуваю солону сльозу України. Я з вами. Я українець. Давайте так: Бузова зірка, Крим – Україна. Потап – крутий", – підсумував знаменитість.

"Сталося через укус кліща": Спливли подробиці смерті ексфутболіста збірної України Шершуна

четвер, 28 березень 2024, 14:24

Відомий український футболіст Богдан Шершунпомер 7 січня у Бельгії від раку мозку, до якого призвів укус кліща. При цьому лікарі надто пізно зуміли діагностувати тяжку хворобу, яка спричинила смерть ексгравця національної збірної у віці 42 років, пере...

Водій загинув на місці: На Чернігівщині автівка врізалася в блокпост (фото)

четвер, 28 березень 2024, 13:50

В Чернігівській області 27 березня водій Renault Scenic на виїзді з міста Корюківка врізався у блокпост і загинув. Про це повідомляє обласна поліція, передають Патріоти України. Зазначається, що 23-річний водій автомобіля Renault Scenic не впорався з к...