Піти красиво: Працівниця супермаркету вирішила, що просто звільнитися по заяві нудно, і зробила це через гучномовець (відео)

До недавнього часу героїня історії трудилася в гіпермаркеті Walmart, і, судячи з усього, робочі будні були далеко не радісними.

Працівниця гіпермаркету втомилася від праці з неприємними їй колегами і босами і показала, як потрібно звільнятися, щоб стати зіркою. У хід пішов гучномовець, камера і впевненість в собі - але поки одні коментатори привласнювали дівчині звання королеви, інші вважали її вчинок ризикованим для неї ж самої, повідомляють Патріоти України.

Відео з оголошенням про звільнення з роботи в твіттері і ТікТок поділилася дівчина з ніком shana, що живе в Техасі. До недавнього часу героїня історії трудилася в гіпермаркеті Walmart, і, судячи з усього, робочі будні були далеко не радісними.

Нарешті пішла зі своєї токсичною роботи, яка протягом року і семи місяців робила мене повністю нещасною. [До біса] Walmart, - написала shana в пості за 31 жовтня.

Дівчина на кадрах наслідувала приклад інших зірок драматичних звільнень. Серед них тіктокер, який розповів начальниці на відео, що він про неї думає , стример, в прямому ефірі оголосив босові про звільнення з роботи і отримав з цього фінансову вигоду. На відміну від цих хлопців, shana ще й використовувала гучномовець, за допомогою якого оповістила про свою думку про колег не тільки працівників Walmart, але ще і покупців.


Увага всім покупцям Walmart, колегам і менеджерам. Мене звуть Шана, я з другого відділу, і я просто хочу прийти сюди і сказати, що Генрі - расистська смердюча наволоч. Джованна - расистка. Еліас - козел, а не менеджер. Ця компанія просто так звільняє темношкірих співробітників. Ця компанія [жахливо] відноситься до своїх співробітників, особливо до другого відділу.

На цьому парад викриття колег не закінчився.

Джиммі з спорттоварів, Джозеффо-касир, Ларрі з садового відділу - ви все збоченці, і я сподіваюся, ви не говорите зі своїми дочками так, як говорите зі мною.

Єдиною, хто удостоївся похвали від shana, виявилася якась Аріель, якій дівчина подякувала за допомогу з влаштуванням на цю роботу. Завершення цього спічу вийшло ще більш зухвалим.

[Нафіг] менеджерів, [нафіг] цю компанію, [нафіг] цю посаду і [нафіг] цю велику ледачу [мразь] Кріса Прайса. Я, [до чортової матері], звільняюся! Я йду. [Нафіг] це місце.

Можна було б припустити, що хитра дівчина заради лайків зняла відео в нічні години роботи Walmart і її відвертий спіч майже ніхто чув. Однак shana знайшла і показала ролик, на якому частину її розмови зняв хтось із присутніх в гіпермаркеті.

Дівчину чекала приголомшлива слава: більше 500 тисяч переглядів в твіттері і чотирьох мільйонів - в ТікТок . Ви правильно думаєте, якщо вважаєте, що багато коментаторів захопилися вчинком.

- Вона моя героїня.

У кращих "скрепних традиціях": Уродженець Чечні програв жорстким нокаутом, але його команда побила переможця (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:42

У Відні, Австрія, відбувся вечір боксу, який завершився грандіозним скандалом, повідомляють Патріоти України. У рингу зійшлися уродженець Росії Мансур Ельсаєв (18−1, 16 КО), який виступає під прапором Австрії, і кубинець Карлос Альберто Ламела (8−3, 5 ...

На гомілках була важка плита: У Німеччині знайшли могилу "зомбі" бронзового століття (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:28

Археологи, які ведуть розкопки у Східній Німеччині, виявили могилу віком 4200 років недалеко від Оппіна в Саксонії-Ангальт. У ній був скелет людини, яку вважали зомбі. Ця могила проливає світло на забобони європейців бронзового століття, зазначають Пат...