"Пів вечора говорив про Україну": Максим Галкін здивував усіх на концерті в США, росіяни в істериці

Українська актриса Світлана Косолапова, яка після початку повномасштабної війни в Україні виїхала до США, відвідала концерт відомого російського коміка Максима Галкіна у Нью-Йорку, передають Патріоти України.

Галкін розкритикував Путіна і з родиною покинув Росію після 24 лютого 2022-го, оскільки відкрито висловив свою чітку антивоєнну та антипутінську позицію.

Актриса стверджує, що шоумен підтримував нашу країну і до широкомасштабного вторгнення. За її словами, вона що познайомилася з Максимом Галкіним багато років тому. Ще тоді він підкорив її своєю людяністю.

"Просто люблю Макса. Ми познайомилися багато років тому. Він завжди був людяним, добрим і веселим. І він завжди підтримував Україну", – прокоментувала зірка серіалів "Жіночий доктор", "Все можуть королі" та інших. Розповіла актриса і про виступ Галкіна в Америці.

"Сьогодні на концерті в Нью-Йорку він половину вечора говорив про Україну", – повідомила Косолапова, поділившись знімком з шоуменом.

А ось росіяни влаштували істерику в коментарях під постом Галкіна в соцмережі. "Більше схоже на сільський клуб. Згадайте Максим які зали ви збирали в Росії", "Хоч би раз написав що сумуєш за російським глядачам", - пишуть росіяни.

Аби створити відчуття кризи: Samsung запровадив 6-денний робочий тиждень

вівторок, 23 квітень 2024, 16:48

Samsung Group запровадив шестиденний робочий тиждень для керівників всіх підрозділів компаній. Головною причиною є труднощі в бізнесі. Про це повідомляє Business Insider, передають Патріоти України. Деякі керівники підрозділів почнуть працювати за нови...

Працював на ворога: У Харкові місцевий мешканець намагався навести російські ракети по базі спецпідрозділу ГУР

вівторок, 23 квітень 2024, 14:25

У Харкові Служба безпеки затримала коригувальника російських ракетно-бомбових ударів по місту, який намагався виявити та передати російським військовим місця розташування спецпідрозділу "Кракен" Головного управління розвідки Міністерства оборони Україн...