Південь України та Молдову затопить, море сягне Вінниччини і Кіровоградщини: Як виглядатиме Земля, коли всі льодовики розтануть (відео)

Глобальне потепління спричиняє стрімке танення льодовиків по всьому світу. Business Insider наглядно показав, як виглядатиме Земля, якщо розтануть усі льодовики планети, інформують Патріоти України.

Раніше National Geographic підрахувало, що рівень світового океану підніметься на 216 футів (понад 65 метрів), якщо весь лід розтане в наших океанах. Саме на основі цих даних і було розроблено візуалізацію майбутнього вигляду планети.

Враховуючи, що два найбільші льодовикові щити на Землі – Антарктида та Гренландія – разом простягаються на сотні й сотні квадратних кілометрів, йдеться про величезну кількість льоду. Тож, якби весь наземний лід Землі розтанув, це було б не що інше, як катастрофа.

Багато європейських міст, таких як Брюссель і Венеція, опинилися б практично під водою. Схожа ситуація буде і в Африці та на Близькому Сході. Такі міста як Дакар, Аккра, Джидді зникнуть.

Мільйони людей в Азії, в таких містах, як Мумбаї, Пекін і Токіо, будуть змушені переїхати вглиб континенту. Південна Америка попрощається з такими містами, як Ріо-де-Жанейро та Буенос-Айрес.

У США такі міста як Х'юстон, Сан-Франциско та Нью-Йорк, не кажучи вже про весь штат Флорида, повільно зникатимуть у морі.

Як виглядатиме світ в разі танення усіх льодовиків, ви можете побачити на відео:

"Розбите серце": Жінка розлучилася з чоловіком через два тижні після весілля і назвала причину

середа, 4 вересень 2024, 23:55

Жінка з розбитим серцем розлучилася з чоловіком всього через два тижні після весілля. Вона не змогла пробачити йому те, що він зробив на своїй парубочій вечірці. Про це пише Mirror, передають Патріоти України. Наречена організувала виїзне весілля з бат...

Українцям відмовляють в субсидіях: Ось хто не отримає допомоги від держави

середа, 4 вересень 2024, 23:40

В Україні діє спрощений механізм звернення по таку допомогу – без збирання довідок та витрачання часу на заповнення декларації. Водночас в отриманні субсидії може бути відмовлено – проте, якщо виправити помилки, отримати її все одно можна буде, передаю...