Півень вбив власного господаря, коли бідолаха працював у саду

В Ірландії півень вбив 67-річного чоловіка. Донька загиблого Джаспера Крауса розповіла деталі про трагічний випадок. Про це повідомляє Independent, передають Патріоти України.

Півень породи брама встромив свій кіготь у ногу, і чоловік втратив багато крові, що спричинило серцевий напад. Чоловік перебував у своєму саду, коли півень напав на нього.

"Складно уявити, що курка може бути небезпечною, але це справді так. Агресивний, жорстокий напад. Коли я прийшла, всюди на підлозі були буквально літри крові. Здавалося, що це мила і слухняна птиця не завдасть шкоди навіть дітям. Але цей випадок показує, що будь-яка порода може бути небезпечною", — розповіла жінка.

Жінка також зазначила, що раніше вона тримала півня у себе вдома, але віддала його батькові після того, як птах спробував атакувати її трирічну дочку. "Рік тому той же півень стрибнув на стіну і потім — на спину Джессі. Після цього випадку мені стало зрозуміло, що його потрібно позбутися", — сказала вона, додавши, що батько все ж таки не погодився, тому що хотів отримати від півня потомство.

"Коли ми спостерігаємо певні скупчення людей": У Генштабі дали поради українцям, які стоять у чергах до ТЦК

п’ятниця, 3 травень 2024, 10:50

Аби не стояти в чергах до ТЦК та СП, варто спланувати свій візит не в час пік, адже військкомати зараз переведені на цілодобову роботу. Окрім того, від 18 травня можна буде оновити свої дані ще й через електронний кабінет призовника та у ЦНАП. Про це п...

Справжнє обличчя "рускава міра": В окупаційній армії РФ канібал та маніяк-убивця стали найліпшими друзями

п’ятниця, 3 травень 2024, 10:00

Канібал та маніяк-вбивця, що воюють в лавах окупаційної армії РФ проти України, познайомилися на фронті і стали найліпшими друзями. Про це повідомляє російське видання Волгоград онлайн. . Російський людоїд Дмитро Малишев 10 років тому вбив знайомого т...