Півгодини стежила за "небезпечним" об'єктом: Росіянка заявила в поліцію про БПЛА над Москвою - виявилося, що це зірка

Мешканка Москви заявила в поліцію про безпілотник в небі над російською столицею - з'ясувалося, що вона дивилася на зірку, передають Патріоти України.

Як пише російський Telegram-канал Baza, в ніч на 2 червня 40-річна мешканка заходу Москви подзвонила в поліцію і повідомила, що дивилася в бінокль на небо і помітила там мерехтливий безпілотний літальний апарат. Жінка спостерігала за ним близько 30 хвилин.

"За її словами, він близько півгодини мерехтів то зеленим, то червоним кольором, після чого став стрімко рухатися в бік центру. Прибулі на місце поліцейські ніяких дронів в небі не виявили. Озброївшись біноклем жінки, вони встановили, що та прийняла за безпілотник зірку", - йдеться в повідомленні. Проте, відділ Міністерства внутрішніх справ Росії "про всяк випадок" почав перевірку.

NASA опридюднило унікальне відео лавового озера на супутнику Юпітера

четвер, 25 квітень 2024, 4:15

"Вчені під час місії NASA Juno до Юпітера перетворили дані, зібрані під час двох недавніх прольотів повз Іо, на анімацію, яка підкреслює дві найдраматичніші особливості супутника Юпітера: гору та майже гладке, як скло, озеро охолоджуючої лави", – йдеть...