Плаче "діамантами": Дівчина з Вірменії шокувала лікарів невідомою хворобою (відео)

У Вірменії у 22-річної дівчини замість сліз з очей падають "діамантові" кристали. Поставити діагноз місцеві лікарі поки не можуть, передають Патріоти України.

Гострі кристали з ока Сатенік Казарян дістають щоранку. За два останніх місяці це стало вже звичною процедурою. Всього за день їх може утворитися до 30.

"Я ходила до стоматолога. Здається, цей пил потрапив в око. Мені було боляче, пішли до офтальмолога і у мене з ока дістали кілька кристалів. Зараз кожен мій день перетворився в пекло", – розповіла Казарян.

Пояснити це явище не можуть і лікарі. Спочатку Сатенік вирушила в місто Артик. Там фахівці вийняли з ока кілька кристалів і відправили за діагнозом в Єреван.

"Нам лікарі прописали пару ліків – краплі, антибіотики і після того, як Сатенік пару днів попила ці ліки, кристали перестали з'являтися в оці, але її стан різко погіршився, і дружина перестала їх приймати", – повідомив чоловік Сурен.

"Ми двічі проводили наради з головним радником МОЗ, офтальмологом Арташесом Зільфяном. Він познайомився з пацієнтом, ознайомилися з ситуацією. Ми плануємо провести з Сатенік ще один консиліум, де зберемо відомості анамнезу, і тоді стане ясно, що відбувається з пацієнтом", – заявив заступник міністра охорони здоров'я Вірменії Оганес Арутюнян.

Це може здивувати! Які професії значно підвищують ризик деменції - дослідження

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:30

Вчені дійшли висновку, що рутинна робота може сприяти погіршенню когнітивних здібностей і навіть стати передумовою розвитку деменції через невисокий рівень мозкової стимуляції під час професійної діяльності. Про результати дослідження пише CNN, переда...

Німеччина припиняє фінансову допомогу для українських біженців: Стало відомо, кому саме, чому і як

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:28

Уряд Німеччини, зіткнувшись із великою кількістю українських біженців, які відмовляються від пропозицій щодо працевлаштування, розглядає можливість припинення фінансової підтримки для цієї групи осіб. Згідно з останніми даними, 77% українських біженців...