Плаче дуже переконливо: У Києві помітили "актрису", яка виманює гроші в метро (фото)

Раніше дівчина була блондинкою, але нещодавно вирішила трохи змінити імідж.

У мережі з'явилося фото жінки, яка, як стверджується, регулярно з'являється на різних станціях київського метро і просить у перехожих гроші, розповідаючи про те, що потрапила в біду. Фото було опубліковано в Telegram каналі "Київ Оперативний", передають Патріоти України.

Фотографія супроводжується розповіддю однієї з постраждалих від дій шахрайки. "Цій дівчині місяць назад я дала 200 грн на квиток додому. Вона плакала на всю станцію метро "Шулявську", ще й дуже щиро так. Думала що це той випадок, коли людина дійсно потрапила в біду і їй потрібна допомога. Але ні, після цього я її зустріла на "Дорогожичах" і сьогодні на "Вокзальній". Плакала так само щиро і люди їй також щиро давали гроші. Хороша актриса. Раніше була блондинкою, зараз пофарбувалася. Можливо, ця публікація хоч якось допоможе в боротьбі з ще одним видом обману", - розповідає користувачка соцмережі.

Це варто знати" Які документи треба взяти з собою під час візиту в ТЦК - повний список

четвер, 25 квітень 2024, 14:47

Військовозобов'язаних громадян України зобов’язали з'явитися до Територіальних центрів комплектування й оновити облікові дані. Це стосується чоловіків призовного віку - від 18 до 60 років, передають Патріоти України. Для цього їм дається 60 діб із моме...

Потрібний перекладач

четвер, 25 квітень 2024, 14:21

Пояснити б їм це… Бо парламентськими методами доходить надто повільно