Плакали вдвох - він і вона: Викрадений пес через два роки повернувся до рідної домівки - дуже худий та хворий, але живий і щасливий (відео)

Його хазяйка півроку клеїла по вулицям об'яви , давала оголошення в Інтернеті. Потім лише молилася, щоб її Лорд потрапив у хороші руки. Однак цього не сталося... хороших рук...

Радісна зустріч через два роки пошуків. Лорд заплакав разом з господаркою

Алабай , якого викрали два роки тому просто з подвір'я, повернувся до господарів завдяки пильності подруги власниці. Попри те, що подруга мешкає в Австралії, вона уважно читала українські пабліки в соціальних мережах. І от в одному з постів упізнала давно втраченого Лорда.

Пес тривалий час перебував у притулку для тварин у Маріуполі. "Щасливі тварини" намагалися знайти домівку для собаки і регулярно писали про нього у соцмережах. На жаль – хоч, як виявилося згодом, на щастя – з притулку його так ніхто і не забрав.

Один із постів про приблуду побачила австралійка. У її друзів в Україні два роки тому зник такий же пес. Перевірили – і не змогли спершу повірити: це дійсно виявився викрадений невідомими просто з подвір'я алабай Лорд.

Коли господарка, яка всі ці два роки шукала Лорда, приїхала до притулку, пес спершу з недовірою підходив до людей. Та вже за якусь мить – заплакав, разом з господаркою.

Зворушливе відео зустрічі улюбленця з його родиною опублікувало Маріупольське комунальне підприємство "Щасливі тварини":

В Україні військовим заборонять доступ до казино: Зеленський увів у дію рішення РНБО

субота, 20 квітень 2024, 10:30

Президент Володимир Зелеський увів в дію рішення РНБО щодо "Щодо протидії негативним наслідкам функціонування азартних ігор в мережі інтернет". Про це йдеться в указі президента, передають Патріоти України. Президент підписав Указ №234/2024 "Щодо прот...

За міліметр від смерті: У Львові вдалося врятувати захисника, у серці якого застряг уламок боєприпасу

субота, 20 квітень 2024, 9:59

У Львові лікарі дістали з серця військового півторасантиметровий уламок ворожого боєприпасу, передають Патріоти України. Як повідомляють у Національному реабілітаційному центрі "Незламні", пацієнтом кардіохірургів Лікарні Святого Пантелеймона та Інсти...