Планували одружитися: У Львові в пожежі загинули закохані, рідні шоковані трагедією

У Львові в квартирі у новобудові загинула молода пара: хлопцеві було 27 років, а його дівчині - 28. Трагедія могла статися через несправну колонку або ж розетку, передають Патріоти України

Медики реанімували пару, але хлопець та дівчина померли

Дим та запах горілого у помешканні помітили сусіди, які викликали рятувальників та медиків. Коли ті прибули на місце події, то знайшли там хлопця і дівчину, вони були непритомними. Попри зусилля медиків, пару не вдалося врятувати. Речник ДСНС у Львівській області Ігор Курус розповів, що відкритої пожежі у квартирі не було, натомість там лише тлів диван.

Що відомо про загиблих

Відомо, що квартиру, де сталася трагедія, пара орендувала майже рік. Загиблими виявилися 27-річний В’ячеслав, який працював у ІТ-компанії, та 28-річна дівчина, яка займалася перманентним макіяжем.

Друг покійного розповів, що В’ячеслав був дуже доброю людиною та планував одружитися зі своєю дівчиною Даною.

Причини пожежі

Друг покійного розповідає, що за попередньою версією, пожежа могла статися через несправну розетку. Проте запевняє, що він раніше теж мешкав у цьому помешканні і там все було справним.

Цигарок пара не курила. Але видно, що поруч з диваном стоїть кальян. У компанії, що обслуговує будинок, теж мають версії.

"Спочатку була версії, що це кальян. Інша версія, більш вірогідна, що це портативна колонка, яка була чомусь на ліжку, і вона десь "коротнула". Не знаю, чи була якісна", - каже очільник керуючої компанії будинку Сергій Бормотько.

У новобудові не спрацювали датчики пожежної безпеки

Місцеві жителі розповідають, що на кожному поверсі є датчики пожежної безпеки, однак вони не спрацювали. Очільник керуючої компанії будинку переконує, що датчики не спрацювали, оскільки задимлення на поверсі не було.

Мешканці будинку вимагатимуть від керуючої компанії, аби негайно провела випробування, чи спрацюють датчики при задимленні. І чекають висновків експертів, що ж призвело до пожежі, яка забрала два молоді життя.

"Немає чим за газ та світ заплатити": Народний артист розповів, яку пенсію отримують легендарні українські співаки

середа, 24 квітень 2024, 19:41

Відомий співак, композитор та народний артист України Іван Попович заявив, що має пенсію 5 тис. грн в місяць. Також він розповів про тяжку долю багатьох українських зірок після завершення кар'єри, передають Патріоти України. Попович повідомив, що пенсі...

Накивала п'ятами чи спіймали? У Росії зникла ексдружина затриманого за хабарі заступника Шойгу

середа, 24 квітень 2024, 18:43

Родичі ексдружини затриманого за хабарі заступника міністра оборони РФ Тимура Іванова - Світлани Захарової - не можуть зв'язатися з нею. Згідно з непідтвердженими даними, 50-річна жінка, відома також під прізвищами Маніович та Іванова, могла бути затри...