Планував концерт у Києві: СБУ заборонила в’їзд до України ще одному російському музиканту

У 2014 році колишній соліст групи «Браво» заявив, що анексія Криму Путіним є відновленням «історичної справедливості».

Валерій Сюткін. Фото: Ревизор.ru.

Служба безпеки заборонила в’їзд російському співаку Валерію Сюткіну через його висловлювання щодо «доцільності» анексії Криму в ефірі одного з телеканалів РФ. Про це повідомляє СБУ у Telegram, передають Патріоти України.

У спецслужбі пояснили, що рішення про заборону ухвалюється у випадку наявності інформації про дії іноземця, які несуть загрозу нацбезпеці. Крім СБУ заборонити в’їзд також можуть інші держоргани, зокрема прикордонники. У разі порушення правил перетину кордонів України, зокрема адміністративної межі з Кримом, питання розглядається Держприкордонслужбою (відповідно до статті 13 Закону України "Про правовий статус іноземців та осіб без громадянства").

Нещодавно стало відомо про запланований концерт росіянина у Палаці «Україна» в Києві 27 квітня. На анонс звернув увагу український шоумен Сергій Притула. У 2014 році колишній соліст групи «Браво» заявив, що анексія Криму Путіним є відновленням «історичної справедливості».


Шокуючий інцидент: На Кіровоградщині чоловік відібрав зброю у поліцейського та вистрілив собі у голову

четвер, 28 березень 2024, 17:23

У місті Світловодськ Кіровоградської області чоловік скоїв самогубство, відібравши зброю у поліцейського. Пpо це "Суспільне" повідомила речниця територіального управління Державного бюро розслідувань у місті Миколаїв Ольга Проценко, передають Патріоти...

Які хвороби крові та кровотворних органів звільняють від мобілізації в Україні - роз'яснення

четвер, 28 березень 2024, 16:56

В Україні з початку повномасштабного вторгнення РФ триває загальна мобілізація, під час якої військовозобов'язаних громадян призивають на службу в армію. Однак ціла низка захворювань є законною підставою для звільнення від мобілізації, передають Патрі...