Плата за квартиру знімалася з картки автоматично: Померлого ветерана знайшли у його квартирі через три роки

Рональд Вайт був розлучений, жив один і часто виїжджав за межі США по роботі.

Тіло ветерана ВМС США знайшли у його квартирі в Далласі, штат Техас. Воно пролежало там три роки, передають Патріоти України.

Родина Рональда Вейна Вайта заявила, що неодноразово повідомляла про його відсутність. Тіло виявили під час огляду квартир у районі Десото, орендарі яких не користувалися водою. Персонал, який зламав замкнені вхідні двері, знайшов його на кухонній підлозі.

Пан Вайт, якому в 2016 році був 51 рік, після звільнення із ВМС США працював у оборонній промисловості. Він був розлучений, жив один і часто виїжджав за межі США по роботі.

Його мати Доріс Стівенс, яка живе ну Лонг-Айленді в Нью-Йорку, заявила, що регулярно спілкувалася з сином, але його дзвінки припинилися три роки тому.

Вона сказала, що повідомляла про зниклого сина у декілька різних відділень поліції, але їй сказали, що оскільки він був дорослим та багато їздив по роботі, вони не можуть відкрити розслідування за фактом його зникнення.

«Моє найбільше запитання — як взагалі мій син міг лежати мертвим у цій квартирі, і ніхто нічого не знав?» — розповіла вона місцевому телебаченню. «Усі ці дні, усі свята, я просто страждала. Тому що ніхто не хотів допомогти його знайти», — додала вона.

Чому тіло не знайшли раніше?

Квартира пана Вайта була розташована на третьому поверсі сучасного житлового комплексу в самому куті, мала добру теплоізоляцію, і усі вікна у ній були закриті та замкнені - можливо, саме цим можна пояснити те, чому його тіло так довго не знаходили.

Піт Шульте, детектив поліції Десото, заявив, що місячна орендна плата за квартиру пана Вайта сплачувалася з рахунку, на який регулярно зараховували його військову пенсію. За його словами, два роки тому сусідка пана Вайта скаржилася на те, що у неї протікає стеля, але персонал з обслуговування комплексу закрив цю справу, коли протікання усунули.

«Я можу вам сказати лише те, що коли поліцейські увійшли до квартири, було очевидно, що він пролежав там вже довго, — сказав детектив Шульте. — У тому, як його знайшли, у якому стані була квартира, не було жодних ознак злочину».

Для встановлення причин смерті пана Вайта мають провести додаткові аналізи. Водночас повідомляють, що у квартирі знайшли ліки від діабету.

Джерело: ВВС Україна

У кращих "скрепних традиціях": Уродженець Чечні програв жорстким нокаутом, але його команда побила переможця (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:42

У Відні, Австрія, відбувся вечір боксу, який завершився грандіозним скандалом, повідомляють Патріоти України. У рингу зійшлися уродженець Росії Мансур Ельсаєв (18−1, 16 КО), який виступає під прапором Австрії, і кубинець Карлос Альберто Ламела (8−3, 5 ...

На гомілках була важка плита: У Німеччині знайшли могилу "зомбі" бронзового століття (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:28

Археологи, які ведуть розкопки у Східній Німеччині, виявили могилу віком 4200 років недалеко від Оппіна в Саксонії-Ангальт. У ній був скелет людини, яку вважали зомбі. Ця могила проливає світло на забобони європейців бронзового століття, зазначають Пат...