Плавають зв'язаними і готуються наступати: Як тренуються бійці "Азову" (відео)

На тренувальних базах полку "Азов" бійці проходять бойову підготовку, відпрацьовують навики наступу, підводного плавання і надання першої медичної допомоги.

Про це йдеться у фільмі "Азов Білецького", прем'єра якого відбулася на каналі "Редакція OBOZREVATEL" в Youtube, передають Патріоти України.

"Піхота – не гарматне м'ясо, на сумнівні операції ми людей не відправляємо. Життя і здоров'я на першому місці", – заявив один з командирів полку.

Тренувальні бази "Азова" розташовані в Донецькій області і в Києві. Перша – в селі Урзуф на місці колишньої дачі президента-втікача України Віктора Януковича. Друга – на території столичного заводу "АТЕК". Знімальна група телеканалу Obozrevatel TV стала першою телевізійною групою, якій дозволили провести на базі "Азова" кілька днів.

Бійці проходять теоретичну і практичну підготовку, в тому числі на полігоні, і підкоряються жорсткому розпорядку дня.

Військовослужбовці, які не мають бойового досвіду, проходять курс базової підготовки тривалістю в 9 тижнів. Потім боєць отримує право виконувати бойові завдання. Але на підготовку командира відділення потрібно від півроку до року.

У басейні на території заводу "АТЕК" проходить підготовка водолазів і заняття з плавання. Для допуску до роботи під водою передбачена здача трьох нормативів. "Будь-який боєць повинен затримувати дихання не менше, ніж на 1 хвилину під водою, він повинен плисти не менш 25 метрів під водою, і він повинен подолати дистанцію в 25 метрів зі зв'язаними руками і ногами", – повідомив тренер.

Білі птахи в зловісній чорній хмарі: Під час ліквідації наслідків ракетної атаки РФ по Одещині рятувальники побачили сотні пеліканів (фото)

середа, 24 квітень 2024, 12:14

Під час ліквідації наслідків однієї з останніх повітряних атак РФ по Одещинні рятувальники побачили сотні пеліканів, які летіли крізь чорну хмару диму. Фото опублікували на Facebook-сторінці Головного управління ДСНС України в Одеській області, передаю...

Оце так! Телемарафон внесли у звіт Держдепу США про порушення прав людини в Україні

середа, 24 квітень 2024, 11:30

Державний департамент США в опублікованому звіті за 2023 рік щодо порушення прав людини в України згадав національний телемарафон. Відповідний звіт розміщений на сайті американського Держдепу, передають Патріоти України. Там зазначається, що підписання...