Плавав з братом на надувному матраці: На Харківщині трагічно загинула дитина

Водолази
ІНа Харківщині, як і днями у Тернопільській області, де знайшли потонулими двох юних рибалок, трапилася трагедія на воді — загинула шестирічна дитина, передають Патріоти України.

Як повідомляють в ДСНС, співробітники Міжрегіонального центру гуманітарного розмінування і швидкого реагування надзвичайної служби підняли з дна озера у селі Слобожанське тіло хлопчика.

Тим часом «Суспільне» з посиланням на спікера обласного управління ГСЧС Євгена Василенка уточнює, щохлопчик плавав на надувному матраці разом зі старшим братом.

«Попередня інформація — батьки відпустили його купатися зі старшим братом. Що саме сталося, наразі точно не відомо. Або він один впав з матрацу, або ж упали обоє братів, а один потонув. Все це має з'ясувати поліція», — зазначив Євген Василенко.

Це може здивувати! Які професії значно підвищують ризик деменції - дослідження

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:30

Вчені дійшли висновку, що рутинна робота може сприяти погіршенню когнітивних здібностей і навіть стати передумовою розвитку деменції через невисокий рівень мозкової стимуляції під час професійної діяльності. Про результати дослідження пише CNN, переда...

Німеччина припиняє фінансову допомогу для українських біженців: Стало відомо, кому саме, чому і як

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:28

Уряд Німеччини, зіткнувшись із великою кількістю українських біженців, які відмовляються від пропозицій щодо працевлаштування, розглядає можливість припинення фінансової підтримки для цієї групи осіб. Згідно з останніми даними, 77% українських біженців...