"Плечі боліли, коліно, пальці вибили...": 81-річна потерпіла розповіла про напад підлітків у Франківську (відео)

Група підлітків скоїли серію жорстоких нападів на перехожих в Івано-Франківську. Однією з потерпілих є Ольга Михайлівна, жінці – 81 рік. Про це потерпла розповіла кореспондентам "Інтер", передають Патріоти України.

"Плечі боліли трохи, коліно боліло, пальці вибило і все. Я була так одягнена, що може не дуже й доходило, плащ понадівано було", – зауважила пенсіонерка.

До медиків пенсіонерка не зверталася, каже, що сама мастила синці спеціальною маззю, а вже наступного дня пішла на роботу. Працює старенька на місцевому базарі – прибирає, вивозить сміття. Запевняє, що образи на свого кривдника, не тримає.

"Я прощаю. Тим більше, я не знаю, хто то. Я не хочу, щоб за мене він страждав, його родичі. Молодь "сквозняки" в голові має, йому здається, що він весело щось робить. Ну нічого, дасть Бог, зрозуміє, не буде більше таке робити", – підсумувала Ольга Михайлівна.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...