Плеснули в обличчя окропом: У Києві гості напали на чоловіка і зникли на його авто (фото)

У столиці, де недавно у місцевого жителя забрали 5 млн грн, зухвало пограбували іншого киянина — відібрали у нього автомобіль. Злочинців затримали в Сумській області. Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Києва, передають Патріоти України.

До правоохоронців звернувся місцевий житель, яка заявив, що запросив знайомих в гості, але потім між виник конфлікт, в ході якого в обличчя господареві квартири вилили склянку окропу. Потім візитери побили чоловіка, відібрали сумку з особистими речами та поїхали на його автомобілі.

Зловмисників затримали в місті Шостка Сумської області, один з них перебував в розшуку за незаконний оборот наркотиків. Підозрюваних заарештували. Їм загрожує до дванадцяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.


Суд "заробіток" не схвалив: На Донеччині чоловіка та жінку покарали через секс

вівторок, 23 квітень 2024, 22:15

У Донецькій області судили чоловіка та жінку, які від 2021 до 2023 року знімали пікантні відео та продавали їх у Мережі. Про це йдеться у вироку Костянтинівського міськрайонного суду Донецької області, передають Патріоти України. За даними суду, уродже...

Суд виправдав чоловіка за водіння в нетверезому стані: Що сталося

вівторок, 23 квітень 2024, 20:50

Суд у Бельгії виправдав чоловіка, якого звинувачували у водінні в нетверезому стані – у його крові виявили алкоголь, однак бельгієць його не вживав. Річ у тім, що організм чоловіка сам виробляє спиртовмісні сполуки. Про це розповідає The Guardian, пере...