"Плевок на могилу каждого погибшего воина!": Відома українська співачка підтримала опальну Ані Лорак, фани обурені

Колишня солістка гурту "НеАнгели" Слава Камінська поділилася з підписниками свого Instagram спільним знімком з Ані Лорак та нарвалася на критику. Користувачів обурила навіть не так фотографія, як підпис під нею, передають Патріоти України.

"Ви можете говорити, що хочете, як би, що не відбувалося, є голос країни в нашій країні і ми не цінуємо те, що маємо! Все тимчасово, політика, погляди, телебачення! Ані Лорак - артистка! І мабуть, вакуум інформаційний - це про нас", - написала Камінська.

Політична позиція Слави розчарувала її шанувальників, і вони засипали пост гнівними коментарями. "Все тимчасово, політика, погляди тощо. Тільки хлопці, які загинули на фронті, захищаючи нашу країну від "наших братів", це вже назавжди", - написала одна з дописувачок.

Проте Камінська не розуміє, "до чого тут шоу-бізнес".

"А при тому, що Росія вже купу років веде інформаційну війну проти України. І через такі, як ви "какая разніца", ми її програємо. Ви - лідери думок, ви на багато впливаєте в інформаційному полі. Може, на 8 рік війни вже настав час роздуплитися і перестати боротися проти своєї країни?", - пояснила інша.

"Ми цінуємо тих, хто за гроші не продався, не радує тих, хто вбиває і калечить наших батьків. Її брат, який в Афганістані загинув, напевно, перевор…", - написала ще одна.

"15000 загиблих на Донбасі від російської зброї! Тисячі добровольців із РФ стріляють у наших хлопців, віджимають кинуте через війну житло у вимушених переселенців! Зараз у полоні перебуває тисячі наших громадян! Щодня з федеральних каналів ллється ненависть до України та розлюднення українського народу! Громадяни РФ в черговий раз вибрали Путіна в президенти, Путіна, який віджав Крим і залив кров'ю Донбас! І Лорак розважає цих громадян без тіні сумніву! Це просто плювок на могилу кожного загиблого воїна України! У вас взагалі мозок є?", - пише інша.

NASA опридюднило унікальне відео лавового озера на супутнику Юпітера

четвер, 25 квітень 2024, 4:15

"Вчені під час місії NASA Juno до Юпітера перетворили дані, зібрані під час двох недавніх прольотів повз Іо, на анімацію, яка підкреслює дві найдраматичніші особливості супутника Юпітера: гору та майже гладке, як скло, озеро охолоджуючої лави", – йдеть...