Пляшка горілки і листівка від Путіна: Які "подарунки" підготували ветеранам у РФ до Дня Перемоги

Зазвичай вартість продуктів в наборі становить 500 рублів (близько 200 гривень).

У Росії ветеранам Великої Вітчизняної війни до 9 Травня влада імовірно подарує найдешевший продуктовий набір, пляшку горілки і листівку від президента Володимира Путіна. Видання Daily Storm згадало, що дарували ветеранам на 9 Травня у минулі роки, і з'ясувало, що подарують в цьому, передають Патріоти України.

Типовий подарунок для ветеранів - це продовольчий набір. Зазвичай вартість продуктів в ньому становить 500 рублів (близько 200 гривень). Кладуть туди найчастіше м'ясні консерви, крупи, чай, печиво і горілку.

«Літнім людям дарують міцне спиртне, яке протипоказане і не в настільки поважному віці», - зазначають журналісти. При цьому на продуктових наборах намагаються ще й заощадити, підсовуючи ветеранам прострочені продукти. Деякі такі історії потрапляли в пресу і очікувано викликали громадське обурення. «З душком опиняються то тушонка, то майонез, то ковбаса. Родичі ветеранів пишуть про такі "подарунки" в соцмережах, чиновники обіцяють виправитися, а на наступний рік все повторюється в якому-небудь іншому місті», - розповідають російські журналісти.

Крім продуктів в цьому році в ветеранський «топ-лист» входить постільна білизна, рушники та інший побутовий текстиль. Так, ветеранам Смоленської області пообіцяли вовняні пледи вартістю майже 800 рублів, а з Курганської області - стьобані ковдри за 700 рублів. Традиційним подарунком до Дня Перемоги в Росії вважається листівка з привітаннями від президента Володимира Путіна за 26 рублів. У 2019 році їх отримають один мільйон триста десять тисяч двісті сорок два ветерани. На це витратять 34,5 мільйона рублів.

Вагітній жінці світить в'язниця через... критику томатного пюре в соцмережі (фото)

четвер, 28 березень 2024, 13:30

Жінка може потрапити до в'язниці після того, як написала критичний відгук про банку томатного пюре. Про це пише Daily Star, передають Патріоти України. Виробник Erisco Foods заявив, що 39-річна Чіома Околі завдала шкоди репутації їхнього бренду, коли н...

Біженці будуть під ковпаком? Україна починає обмін інформацією про рахунки з сотнею країн

четвер, 28 березень 2024, 11:30

У вересні 2024 року між Україною та іншими державами відбудеться перший автоматичний обмін інформацією щодо фінансових рахунків за міжнародним стандартом звітності CRS (Common Reporting Standart), передають Патріоти України. Його запроваджено після ух...