Пляшкою у вухо: У Москві побили єдину внучку Людмили Гурченко (фото, відео)

Єдину внучку знаменитої артистки Людмили Гурченко Олену Корольову побили в московському нічному клубі, передають Патріоти України.

За словами 37-річної жінки, вона разом з коханим і їх спільними друзями прийшла в заклад на закриту вечірку. Там Королева потрапила в бійку зі моделлю, яка накинулася на неї, била по обличчю, а також вдарила по голові пляшкою.

"Я до сих пір не можу відійти від цього шоку. Я прийшла в клуб на запрошення друга. Там була закрита вечірка – презентація пісні з альбому репера. Його дівчина несподівано на мене накинулася, у мене – удари, пару раз вона потрапила по нирках. Зарядила пляшкою води в вухо", – вказала потерпіла.

За словами Олени Корольової, на заході було багато людей, але всы між собою знайомі по кілька років. Причиною бійки вона назвала ревнощі.

Корольова також зізналася, що спершу не думала якось реагувати. Але коли приїхала в гості до близьких друзів, і розповіла про цю бійку, жінку переконали, щоб вона написала заяву у відділення поліції.

Відзначимо, Олена Корольова і її 12-річна дочка Таїсія – єдині кровні родичі покійної артистки Людмили Гурченко. Гурченко померла в 2011 році у віці 75 років від серцевої недостатності після операції на стегні.

Лікарі запевняли, що все нормально: Сашко Лірник розповів, від чого помер Дмитро Капранов

четвер, 18 квітень 2024, 3:25

У літератора були проблеми із серцем, через що Дмитро часто скаржився на біль. Однак медики запевняли рідних і близьких письменника, що "все нормально". Український письменник Дмитро Капранов помер 16 квітня внаслідок проблем із серцем. Таку версію озв...

"У Левка Лук'яненка воно теж було": Ірина Фаріон зробила заяву про своє комуністичне минуле

середа, 17 квітень 2024, 23:29

Те, що Герой України Лук'яненко за свої гуманістичні переконання був жорстоко репресований Радянською владою, як і Миколо Руденко, скандальна політикіню не може поставити собі в паралель співпадінь. Ірина Фаріон в інтерв’ю «Українським новинам» розпові...