"Пляска на костях": Об'єкт "веселого" жарту Івана Урганта помер після побоїв

Лікарі більше тижня боролися за життя Романа Гребенюка, але врятувати його не вдалося.

Російський артист Іван Ургант, який часто в прямому ефірі троллить, незважаючи на персонажі і обставини, в черговий раз пожартував. Про побитого після сварки в батьківському чаті волгоградця Романа Гребенюка Ургант сказав, що добре, коли люди з онлайну повертаються в офлайн, повідомляють Патріоти України.

Відомо, що 1 листопада, після тижневої госпіталізації, Роман помер, передає Telegram-канал «Двач». За даними ЗМІ, інцидент стався 23 жовтня в відділенні банку в Волгограді. 30-річний чоловік побив відвідувача, чоловіка затримали. Потерпілого госпіталізували.

Житель Волгограда постраждав через конфлікт в батьківському чаті. Він нібито образив сестру підозрюваного. З'ясувавши, де знаходиться потерпілий, чоловік прийшов у відділення банку і завдав йому кілька ударів по голові. Лікарі більше тижня боролися за життя Романа Гребенюка, але врятувати його не вдалося.

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...

"Який із баби воїн!?": Олена Білозерська розповіла, як взяла зброю до рук

четвер, 25 квітень 2024, 23:41

Олена Білозерська – військова, яку час від часу "ховає" російська пропаганда. Вона вже не один рік захищає нашу державу на передовій, хоча раніше оточуючі ставилися до її бажання скептично воювати. В інтервʼю "Українській правді" вона розповіла, що час...