Пляж курортного селища Одещини завалило зсувом ґрунту з кручі: Рятувальники шукають під тоннами піску людей (фотофакти)

У селі Лебедівка Білгород-Дністровського району Одеської області стався обвал ґрунту на березі моря. Є підозра, що під землею опинилися люди, повідомляють Патріоти України з посиланням на сайт Держслужби з надзвичайних ситуацій в Одеській області.

За інформацією ДСНС, інформація про подію надійшла о 14:30 вівторка. На місці події знайдено речі відпочиваючих.

Рятувальники, які прибули на місце, встановили, що стався обвал грунту заввишки 15 метрів на площі близько 150 квадратних метрів.

Ведуться пошукові роботи. До них залучені рятувальники, військовослужбовці і місцеві жителі - всього близько 40 осіб. Розчищати землю допомагають 7 одиниць техніки.

За інформацією "Думскої", нещасний випадок стався біля бази відпочинку "Перлина".

На Київщині 5 підлітків "запросили в гості" та зґвалтували малолітню дівчинку

субота, 20 квітень 2024, 18:15

У Київській області судили 5 підлітків через групове зґвалтування малолітньої дівчини. Серед підозрюваних - дорослий хлопець, студентка 1 курсу училища, яка має на утриманні дитину, учень 9 класу та дві учениці 8 і 9 класів. Про це йдеться у вироку Вас...

"Це сигнал, що надурили": Військовий-нардеп розніс позицію влади щодо демобілізації в Україні

субота, 20 квітень 2024, 17:30

Відсутність закону про демобілізацію демотивує українських військовослужбовців. Якщо влада встановить бодай якісь, але чіткі терміни для демобілізації, то це навпаки спрацює в плюс та додасть бойової наснаги Збройним силам України. Про це телеканалу "Е...