"Пляжі Ірану і КНДР чекають вас": Соловйов запропонував достойну "альтернативу" росіянам замість Європи

Російські пропагандисти на шоу рупора Кремля Володимира Соловйова поскаржилися на те, як "важко" жити без відпочинку в Парижі та на Лазурному березі. Соловйов своєю чергою запропонував альтернативу – "курорти" Ірану та Північної Кореї, передають Патріоти України.

"Дуже важко жити, не будучи раз на рік у Парижі, раз на рік на Лазурному березі... Та й нам важко, але ми кріпимося", – заявив один із "гостей" шоу, професор МДУ Віталій Третьяков.

На це Соловйов запропонував свій варіант відпочинку – пляжі підсанкційних Ірану та Північної Кореї. "Можна піти моїм шляхом. Пляжі Ірану та Північної Кореї чекають на вас! Тому що всі інші країни вже ввели проти мене санкції", – з гіркою усмішкою сказав він.

Третьяков підтримав цю ідею і заявив, що Іраном нібито "даремно кидаються", оскільки там "найкраще червоне вино".

Зазначимо, раніше журналісти знайшли в Соловйова елітну нерухомість в Італії – кілька вілл, зокрема біля озера Комо. Частина записана на матір пропагандиста Ірину Соловйову. Вартість нерухомості фонд загиблого опозиціонера Олексія Навального оцінював у 17 млн доларів.

В Україні подовжили пільгову ціну на електроенергію для населення: Стало відомо, на який термін

субота, 27 квітень 2024, 11:56

Кабінет Міністрів України подовжив дію пільгової ціни на електроенергію для населення до 31 травня. Попередній термін закінчується 30 квітня. Про це заявив прем'єр-міністр Денис Шмигаль на засіданні Кабміну, передають Патріоти України. За словами Шмига...

Готуватися до гіршого? У Раді заявили, що відключень світла в Україні не уникнути

субота, 27 квітень 2024, 11:49

Росія ракетними ударами по український енергосистемі вивела з ладу 6000 МВт, а це означає, що в Україні доведеться повертатись до графіків обмеження електропостачання. Про це в етері "Еспресо" заявив народний депутат України Олексій Кучеренко, передают...