Пляжна неділя: В Україну повернулась спека

У неділю, 21 липня, в день парламентських виборів в Україні буде спекотно, але без дощів теж не обійдеться. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко, зазначають Патріоти України.

"Повітря буде або дуже теплим, або гарячим - температура повітря складе +25 +30 градусів, на півдні, на сході і в центрі місцями до +32 градусів. Літо знову ожило", - написала вона.

У той же час, за її словами, дощі з грозами, короткочасні, можливі на заході, півночі України, а також у Вінницькій області, в Кропивницькому і оточуючих районах. На решті території буде сухо і сонячно.

"У Києві ймовірність локального дощу з грозою. Температура повітря в столиці вже дійсно літня, очікується +26 +29 градусів", - додала Діденко.

Незворотний процес? Експерт попередив про демографічну катастрофу в Україні

понеділок, 6 травень 2024, 9:58

Однією з ключових проблем розвитку людського капіталу України є катастрофічна демографічна ситуація. Станом на 2024 рік індекс скорочення населення складає понад 1,0%. Тривала фаза повномасштабного вторгнення лише пришвидшує цей процес. Країна продовжу...

Є значні руйнування: У центрі Чернігова стався вибух у приміщенні банку (фото)

понеділок, 6 травень 2024, 9:48

Вранці 6 травня в центрі Чернігова стався вибух в приміщенні одного з банків, у результаті чого виникла пожежа та було пошкоджено будівлю, заявляє поліція Чернігівської області у Telegram, передають Патріоти України. . Дослівно: "Сьогодні близько 4-ї ...