Пліч-о-пліч і з піцою в руках: Байден показав Путіну, як потрібно зустрічатися з людьми (фото)

Президент США Джо Байден під час відвідання дислокованих у Польщі військових із 82-ї дивізії запросто спілкувався з бійцями, сидів з ними за одним обіднім столом та їв піцу, передають Патріоти України.

У мережі згадали, наскільки простим було спілкування президента України Володимира Зеленського із бійцями ЗСУ. Глава держави та наші військові жартували, їли традиційний український борщ і пригощалися свіжим салом.

Ця картина разюче контрастує з фото зустрічей президента РФ Володимира Путіна з найближчим оточенням. Він не підпускає до себе навіть прем'єра Михайла Мішустіна на відстань ближче за п'ять метрів.

"Любов переможе": Нардепка одружилася з комбатом (фото)

неділя, 19 травень 2024, 18:41

Нардепка від Слуги народу і голова української делегації в ПАРЄ Марія Мезенцева та командир батальйону ударних безпілотних авіаційних комплексів АХІЛЛЕС 92-ї Окремої штурмової бригади імені Кошового Отамана Івана Сірка Юрій Федоренко уклали шлюб. Про ц...

Варто знати! Як розрахувати розмір пенсії в Україні - що знадобиться та формула

неділя, 19 травень 2024, 17:28

В Україні розмір пенсії залежить від страхового стажу та заробітної плати людини. Ще у минулому році запровадили нові вимоги до стажу українців, які збираються виходити на пенсію. Згідно з вимогами, щоб вийти на пенсію у 60 років у 2024 році, потрібно ...