Плюхнувся у воду як треба: Міжпланетний пілотований корабель NASA пройшов важливий іспит з повернення на Землю (відео)

Американське космічне агентство NASA 6 квітня, провело випробування прототипу космічного корабля Orion. Корабель для польоту астронавтів на Місяць пройшов випробування на приводнення, зазначають Патріоти України.

Корабель NASA для польоту на Місяць пройшов випробування на приводнення

Участь у випробуваннях на приводнення взяла точна копія корабля Orion. Прототип корабля підняли на висоту понад 2 метри над басейном Дослідного центру Ленглі та відпустили.

Отримані в результаті випробування дані планують використати для підготовки до приводнення корабля Orion з екіпажем в рамках місії "Артеміда".

Як відомо, в рамках місії "Артеміда" американське космічне агентство хоче повернути людей на Місяць. Планувалося, що астронавтів, зокрема першу жінку, відправлять в політ на Місяць у 2024 році, але нове керівництво NASA поставило під сумнів реалістичність цих термінів.

Після цього в NASA заявили, що висадка першої жінки на Місяць відбудеться до кінця цього десятиліття.


В Одесі розпочався білкопад. Зоологи пояснили чому це відбувається і як небайдужі свідки можуть зарадити

субота, 20 квітень 2024, 5:58

Через власну допитливість білченята випадають з гнізда, а потім не можуть повернутися назад. В Одесі маленькі білочки, які нещодавно народилися, випадають з гнізд прямо на людей. Про це повідомили у комунальній установі "Одеський зоологічний парк". ....

Австралійські генетики дізналися, чому одні люди хворіють на рак, а інші ні

субота, 20 квітень 2024, 3:25

Рак є серйозним і поширеним захворюванням, що забирає мільйони життів щороку. Але вчені наблизилися ближче до розгадки причин його виникнення і створення нових ліків. В австралійському Університеті Фліндерса група дослідників зробила відкриття в галузі...