Плод в утробі був неживий: У Польщі в лікарні померла 25-річна вагітна українка

В Польщі в лікарні померла 25-річна вагітна українка. Без матері залишилося троє дітей. Про це пише польське видання Wiadomosci, передають Патріоти України.

Трагедія сталася ще в середині серпня, але про неї стало відомо тільки зараз. Жінку привезли в непритомному стані з кровотечею з Нового Таргу до лікарні Кракова. Її відправили в реанімацію і там українка померла. У неї в утробі був мертвий плід. Також українка була інфікована сепсисом. Зазначається, що в українки залишилося троє дітей.

Виявилося, що 25-річна пацієнтка потрапила до лікарні в Новий Тарг кількома місяцями раніше, коли вона була на початку вагітності, яка, як неофіційно дізналися журналісти, була важкою. Проте на стаціонарному лікуванні вона не перебувала.

Журналісти зазначають, що провину персоналу лікарні встановити складно. Керівництво обох закладів, куди потрапила вагітна жінка, наразі не коментує випадок.

Це не перший такий випадок

У травні 2023 року у згаданій лікарні в Новому Таргу померла 33-річна жінка, яка була на п’ятому місяці вагітності. Причиною її смерті став септичний шок. За словами адвоката та родини жінки, лікарі не зважилися на переривання вагітності, хоча життя пацієнтки було під загрозою.

Плод в утробі був неживий: У Польщі в лікарні померла 25-річна вагітна українка

понеділок, 9 вересень 2024, 22:53

В Польщі в лікарні померла 25-річна вагітна українка. Без матері залишилося троє дітей. Про це пише польське видання Wiadomosci, передають Патріоти України. Трагедія сталася ще в середині серпня, але про неї стало відомо тільки зараз. Жінку привезли в ...

Видавцю доведеться виправити помилку власним коштом: Лісовий прокоментував інцидент з картою України без Криму

понеділок, 9 вересень 2024, 22:17

Міністр освіти і науки Оксен Лісовий відреагував на скандал з підручником з української мови для учнів сьомого класу, де зображена карта України без Криму. Відповідний допис очільник відомства опублікував у Facebook, передають Патріоти України. Зокрема...