"Плохая жизнь в Украине", або Торгівля "живим товаром по-новоскрепному": У Миколаєві торговці людьми поставляли наркокур'єрів для сенсацій російських пропагандистів (фото, відео)

Поки мова йде про 7 громадян, переправлених таким чином через кордон. Всі вони зараз перебувають у в'язницях РФ.

У вівторок, 18 серпня, правоохоронці затримали трьох жителів Миколаєва і області у віці від 24, 28, 31 роки. Вони вербували і відправляли в Російську Федерацію людей на «роботу» наркокур'єрами, повідомляють Патріоти України.
«Працювати» завербованим в Миколаєві українцям не судилося ні дня. На першій же «справі» з постачання наркотиків їх затримувала російська поліція. Як повідомили у відділі комунікації поліції Миколаївської області, все робилося для того, щоб закордонні ЗМІ отримували можливість показати потрібну для них «картинку» про «погане життя в Україні» і про те, як українці змушені їхати в Російську Федерацію і ставати там злочинцями.

Поки мова йде про 7 громадян, переправлених таким чином через кордон. Всі вони зараз перебувають у в'язницях РФ.

"Визволитель" не стерпів відмови: У Севастополі окупант ударив дівчину ногою в обличчя за відмову танцювати лезгинку (відео)

неділя, 5 травень 2024, 10:43

Російські окупанти продовжують тероризувати мирне населення окупованих територій України. У Севастополі (Крим) військовий із угруповання "Шторм Z" ЗС РФ напав на дівчат. Постраждала записала інцидент на відео, передають Патріоти України. Інцидент трапи...

Надія на світле майбутнє: Благодатний вогонь прибув до України

неділя, 5 травень 2024, 10:25

Благодатний вогонь прибув до України. Пізно вночі скаути доправили його до пункту пропуску "Старокозаче", що на українсько-молдовському кордоні. Про це повідомили у Державній прикордонній службі України. Вогонь з Єрусалиму зустріли капелани та прикордо...