Пневмонію помітили вже під час розтину: Cпливли деталі смерті третьої жінки в пологовому будинку Івано-Франківська

Третя жінка, яка померла 1 квітня в міському перинатальному центрі Івано-Франківська, на вигляд була цілком здоровою. Спершу версію про COVID-19 медики відкинули. Про це повідомив заступник департаменту охорони здоров'я обласної адміністрації Володимир Чемний, передають Патріоти України.

"Наскільки я знаю, жінка померла раптово, у неї трапилася зупинка серця. Але аналізи передані в лабораторію для перевірки на коронавірус", – сказав він.

Як пояснили в міській адміністрації, жінка була здорова, однак у неї раптово зупинилося серце. Їй проводили реанімацію, але врятувати не вдалося. Відразу зробили кесарів розтин і врятували дитину. Але під час розтину з'явилося таке припущення, оскільки в породіллі виявилося двостороннє запалення легень. Зараз всі чекають результатів аналізу.

Мобілізація триває: У яких випадках повістка може вважатися недійсною і чи можна відмовитися від неї

вівторок, 19 березень 2024, 6:22

В Україні повістка, яка не заповнена правильно, може бути визнана недійсною. Проте юристи зазначають: незначна помилка не є поважною причиною відмови від отримання повістки чи неприбуття до Територіального центру комплектування та соціальної підтримки ...

Коли житлове питання стоїть гостро: Українські полярники показали домівку пінгвінів-верхолазів (відео)

вівторок, 19 березень 2024, 5:00

В Антарктиці українці знайшли гніздо пінгвінів у незвичайно високій "точці". Учасники антарктичної експедиції зафіксували гніздування пінгвінів на висоті 295 метрів над рівнем моря. Про дивовижу повідомили у Національному антарктичному центрі України. ...