По 200 грн. із підписника: Популярна блогерка із Закарпаття опинилася в центрі гучного скандалу (відео)

В Україні інста-блогерка Христина Хрипта, у якій на сторінці 1,4 млн підписників, оголосила конкурс на посаду свого помічника. Щоб заповнити анкету, кандидатам потрібно було перерахувати дівчині 200 гривень. Про це розповіла сама Христина Хрипта, передають Патріоти України.

Дівчина розмістила на своїй сторінці в соцмережі вакансію на заміщення посади її особистого помічника. За участь в конкурсі підписникам необхідно було заплатити 200 гривень.

Пізніше блогерка опублікувала фотографію, на якій тримає значних розмірів суму. Низка українських ЗМІ згодом звинуватила дівчину у створенні нібито шахрайської схеми заробітку.

"Всі ЗМІ пишуть, що я зібрала 250 тисяч гривень. Але це тільки їх здогадки і помилкові підрахунки. Бо рахують кількість анкет, які заповнили — на них відгукнулися 1200 осіб. Але водночас частина з них заповнила анкету без оплати", — розповідає Христина Хрипта.

Шанувальники перерахували блогерці 129 тисяч гривень. Через деякий час, за її ж словами, вона вирішила передати отримані гроші мамі хворого хлопчика, якому вже неодноразово допомагала і раніше. "З самого початку я не збирала гроші для дитини. Але я і не розраховувала, що така кількість людей заповнить анкету. Після зібраної суми у мене було на серці віддати ці гроші на операцію, яка коштує 100 тисяч гривень. Ці гроші я заробила чесно і нікого не примушувала до оплати", — додає інста-блогерка.

Підписники ж, які взяли участь в конкурсі, за словами Христини, повинні отримати від неї "бонус". Однак який — невідомо.

Джерело: ТСН.ua

Дуже хотів до армії?: На Тернопільщині чоловік із відстрочкою від мобілізації розбив двері ТЦК

неділя, 8 вересень 2024, 14:28

Чоловік, що має відстрочку від мобілізації, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, розбив склопакет дверей Тернопільського обласного ТЦК та СП, намагаючись у такий спосіб приєднатися до Збройних сил України. Про це повідомив Тернопільський обласни...

З нагоди 40-річчя шлюбу: Порошенко привітав дружину та показав фото з весілля

неділя, 8 вересень 2024, 13:28

П'ятий президент України Петро Порошенко у неділю, 8 вересня, привітав свою дружину Марину Порошенко з 40-ю річницею шлюбу і показав фото з їхнього весілля. Про це експрезидент написав на своїй сторінці в Instagram, передають Патріоти України. "Ми з Ма...