"По дороге кого встретят - переедут, не заметят": Путінські військові влаштували жорстку ДТП у Тулі (відео)

Швидше за все, екіпаж бронемашини навіть не помітив сусіда по трасі.

БМД пошкодила позашляховик. Фото: скріншот з відео.

У російській Тулі військові наочно продемонстрували водіям, хто насправді є господарем на дорогах, передають Патріоти України.

БМД (бойова машина десанту), яка виїхала на трасу, пошкодила позашляховик Land Rover, що мав невдачу опинитися поряд. ДТП сталася ввечері 25 березня і була знята на відео водіями, котрі проїжджали повз. Автори відео вважають, що, швидше за все, екіпаж бронемашини навіть не помітив сусіда по трасі. В результаті ДТП водій позашляховика не постраждав.

Бойові машини десанту важать від 13 до 15 тонн, на трасі можуть розвивати швидкість до 70 км / год. Екіпаж машин складається з двох-трьох чоловік.

Подарунок був не випадковим? Справу про загибель помічника Залужного передано до суду

четвер, 18 квітень 2024, 18:30

Справу про загибель Геннадія Частякова, помічника колишнього головнокомандувача ЗСУ, передали до суду. Про це повідомляє пресслужба Державного бюро розслідувань, передають Патріоти України. Перед судом постане офіцер з апарату помічників головнокоманд...

"Що не день, то пригоди": На концерті Анастасії Приходько знову сталася біда

четвер, 18 квітень 2024, 17:58

Співачка Анастасія Приходько повідомила, що під час її концерту знову стався неприємний інцидент. Це вже не перша сумна новина, якою артистка ділилася під час гастролей "Холодно", передають Патріоти України. Лише кілька днів тому виконавиця розповідала...