"По одній гранаті самому підірватись": Окупанти поскаржилися на відсутність БК і голод у сім'ях. Перехоплення

У російській армії серед військовослужбовців наростає обурення через ставлення до них керівництва, відсутність боєприпасів, а також через невиплати грошей. Розуміючи, що їхні сім'ї голодують, окупанти готові кидати зброю та повертатись додому, передають Патріоти України.

Військова розвідка України перехопила телефонну розмову окупанта з дружиною, в якій він скаржиться, що командування їх відправляє на передову без боєкомплекту і лише з однією гранатою. Відповідний аудіозапис оприлюднили в ГУР.

За словами окупанта, командири, посилаючи їх на передову, наказують брати з собою БК, якого в них просто немає. "Як ми візьмемо БК, якщо у нас його немає? По одній гранаті тільки, самому підірватися і п**дець", – обурюється загарбник.

Він також розповів дружині, що ходив "вибивати" виплати і висловив командирам все, що думає про цю війну. Як видно з перехопленої розмови, до мобілізованих росіян, вочевидь, починає доходити, що вони вмирають на чужій землі невідомо за що.

"Я жив, на*уй, а ви прийшли, забрали, я тут воюю і ні*уя, а дома голод... У мене сім'я голодує, дитину до школи нічим зібрати ... В рот я *бав вашу російську армію", – обурюється окупант.

У відповідь дружина поскаржилась, що в неї закінчились всі гроші, вона вже використала кошти з кредитної карти та винна банку 105 тисяч, а повертати нічим.

Окупант пообіцяв, що піде ще раз вимагати виплати зарплати, а якщо нічого не дадуть, то піде до комбата вимагати, щоб його відправили назад в Росію. "До комбата піду напряму, скажу так і так, я в рот *бав, відсилайте в Росію, щоб я вирішував ці питання", – заявив він.Обережно, в аудіо присутня нецензурна лексика, 18+

“Я можу собі накрутити думок": Підозрюваний у вбивстві Фаріон зробив перші заяви після суду

субота, 27 липень 2024, 21:22

Підозрюваний у вбивстві громадської діячки та екснардепки Ірини Фаріон 18-річний мешканець Дніпра В’ячеслав Зінченко після судового засідання, на якому йому обрали запобіжний захід, кілька хвилин поспілкувався із журналістами. Відео розмови опублікован...

Запропонував старенькій киянці допомогу: Власниця трикімнатної квартири на Печерську пустила до себе незнайомця і стала безхатьком

субота, 27 липень 2024, 21:00

Власниця трикімнатної квартири на Печерську на схилі років опинилась на вулиці через зухвалого шахрая, який привласнив її помешкання. За словами правоохоронців, 48-річний чоловік підшукував людей без родичів, які мають у власності нерухомість. Таким чи...