"По-перше, вхід ніби кудись у морг. По-друге, для дітей там зовсім немає нічого": Відома співачка розкритикувала умови в українських лікарнях (відео)

Популярна співачка Злата Огнєвіч розкритикувала одну з українських державних лікарень за жахливі умови. Артистка відвідувала свою хрещеницю, яка потрапила туди за станом здоров'я. Про свій візит Огнєвіч емоційно розповіла в особистих Instagram-stories. Зірка не стала говорити назву лікарні, однак зазначила, що таких в Україні достатня кількість, передають Патріоти України.

"По-перше, вхід ніби кудись у морг. По-друге, для дітей там зовсім немає нічого. Ні картинок, ні мультиків, коли їм роблять укол. Ніяких навіть м'яких іграшок у маніпуляційній немає, щоб хоч якось відволікти... А повірте, я навіть доросла боюся уколів, не кажучи вже про дітей", – поскаржилася Злата.

Співачка також додала: того дня вона вкотре переконалася в тому, що влада "болт покладала" на медицину, на батьків, на дітей, і взагалі на мінімальні потреби людей, які живуть в Україні.


Чоловік відмовився від мобілізації через пораду брата-військового: Стало відомо, чим це закінчилось

п’ятниця, 3 травень 2024, 14:58

У Чернівецькій області до 1 року та 10 місяців обмеження волі засудили чоловіка, який отримав повістку, проте ухилився від мобілізації. На суді він заявив, що в армію не пішов, оскільки його брат-військовий порадив уникати служби. Про це йдеться у вир...

Під виглядом прогулянок із собакою: СБУ затримала у Харкові коригувальника РФ, який шпигував за позиціями ЗСУ (фото)

п’ятниця, 3 травень 2024, 14:47

Служба безпеки України нейтралізувала діяльність ще одного російського коригувальника, що наводив російські ракети на військові об'єкти. Ним виявився житель Харкова. Для "прикриття" під час збору розвідданих він використовував собаку, якого нібито вигу...