По різні боки війни: Ліля Подкопаєва розповіла про теперішні стосунки зі своєю кумою Ані Лорак

Українська спортсменка, олімпійська чемпіонка зі спортивної гімнастики Лілія Подкопаєва зізналася, що з початку повномасштабного вторгнення перестала спілкуватися із кумою-співачкою Ані Лорак (справжнє ім'я Кароліна Куєк), яка у лютому 2024 року подала документи на отримання російського громадянства та досі уникає розмов про напад Росії на Україну. Майстриня спорту зізнається, раніше вважала співачку близькою подругою, а нині така втрата стала для неї трагедією.

Ані Лорак – хрещена мама старшої доньки Подкопаєвої Кароліни, але тему зросійщення співачки дитина оминає. Спортсменка розповіла в інтерв'ю OBOZ.UA, що їй прикро знати, що близька людина зрадила свою Батьківщину і вирішила шукати кращої долі на чужин.

"Втрата близької людини, подруги – це певного роду трагедія. Але найбільшою трагедією вважаю те, як українка Кароліна Куєк повела себе по відношенню до Батьківщини – до країни, де вона народилася і зростала. Зараз вона знайшла для себе нову батьківщину та нове коло спілкування. Після повномасштабного вторгнення Росії в Україну наше спілкування припинилося, і мені дуже прикро, що вона зробила саме такий вибір", – сказала вона.

Подкопаєва зазначила, що діти зазвичай оминають розмови про своїх хрещених батьків, які обрали для себе "русскій мір": "Кароліна не запитує мене, тому що розуміє – це болюча тема, вона якось делікатно це обходить. Хочу сказати, що і у Вадима [старший 18-річний син] хрещений живе в Москві, дуже давно не виходить на зв'язок, ще до повномасштабного вторгнення. Можливо, діти між собою щось обговорювали, але мене вони не запитують".

Хто буде відповідати за неявку військовозобов'язаних працівників підприємств до ТЦК: У Раді дали відповідь

четвер, 16 травень 2024, 11:25

Під час мобілізації в Україні після 18 травня керівники підприємств відповідатимуть за неявку своїх військовозобов'язаних працівників до територіального центру комплектування та соціальної підтримки. Член Комітету Верховної Ради з питань національної б...

Якщо повістку кинули до поштової скриньки: У Міноборони дали пояснення, чи можна вважати її врученою

четвер, 16 травень 2024, 10:38

Можна вважати врученою таку повістку, яка передана особисто громадянину в руки. Про це заявив речник Міністерства оборони України Дмитро Лазуткін в ефірі телемарафону 15 травня. Лазуткін прокоментував ситуацію з повістками, які надсилають на поштову ад...