"По шматочках у пакетах привезли": Російський окупант розкрив величезні втрати армії РФ (аудіо)

Російський окупант у розмові зі знайомою поскаржився на величезні втрати армії РФ на війні в Україні. Запис нової розмови одного із загарбників опублікувала Служба безпеки України, передають Патріоти України.

"У перші два дні тільки з нашої бригади 500 чоловік по шматочках, в пакетах привезли. Ми величезні втрати несемо, величезні. У полон багато беруть... Ми по мирних б'ємо", - розповів окупант.

Він також поскаржився на своє керівництво і заявив, що про них навіть не згадують: "Про мене тут зовсім забули, взагалі. Вони тижнів зо два всі думали, що ми вже загинули".

На цей час окупанти чекають на ротацію, і по приїзду у РФ збираються відразу написати заяву на звільнення:

"Ми просто сидимо і чекаємо, ніхто нічого не робить. Просто село окупували, п'яні під*раси. Приїжджаю і відразу звільняюся, якщо повернуся".

В СБУ зазначили, що навіть якщо окупант повернеться живим, його злочини задокументовані, і правосуддя буде його чекати.

Литва може допомогти Україні повернути чоловіків призовного віку: Міністр виступив із заявою

четвер, 25 квітень 2024, 16:22

Литва може сприяти Україні в поверненні чоловіків призовного віку. Однак спершу варто дочекатися, як цю процедуру реалізовуватимуть у Польщі. Про це заявив міністр оборони Литви Лаурінас Кащюнас, передають Патріоти України. Очільник литовського оборонн...

Землю накриває триденна магнітна буря: Українцям розповіли, як пережити метеоудар

четвер, 25 квітень 2024, 15:44

У четвер, 25 квітня, Землю накриває магнітна буря. Вона триватиме три дні (до 27 квітня включно) і має стати останньою в цьому місяці. Про це свідчать дані Центру прогнозування космічної погоди Національного управління океанічних та атмосферних дослідж...