По стопах Єфремова: Відомий російський актор поплатився за їзду у п'яному вигляді

Вітас, Дмитро Хрустальов, Олена Петрова і Башаров - це лише деякі знаменитості, які дозволили собі сісти за кермо після міцних напоїв. Ще б пак, в Росії нетверезих водіїв майже ніколи не карають строго і це при тому, що аварій з вини нетверезих водіїв за статистикою найбільше. І ось черговий приклад, передають Патріоти України.

Черговим, після Єфремова, відомим актором, постраждалим за їзду в нетверезому вигляді, стала зірка серіалу "Солдати", відомий російський актор В'ячеслав Гришечкін. Так, днями Замоскворецький суд Москви позбавив його водійських прав, а ще виписав штраф, повідомляють росЗМІ.
Відомо, що інцидент стався ще навесні 2020 року, проте тільки зараз відбулося остаточне слухання з винесенням вироку. При цьому поки вердикт не набув чинності, артист має намір його оскаржити, так як, за його словами, за кермом перебував не він. А ось результати медичного огляду винний оскаржувати не збирається, оскільки усвідомлює і підтверджує, що був у нетверезому стані.

"Єдине, що я можу сказати, що я категорично не згоден з рішенням суду", — прокоментував підсумок судового засідання сам артист.

За свідченнями Гришечкіна, в той нещасливий вечір він вийшов з клубу в нетверезому стані і викликав таксі, але до нього підійшов незнайомець, який запропонував безкоштовно довезти актора до будинку Н А автомобілі Гришечкіна.

Артист стверджує, що нібито віддав ключі від свого авто хлопцеві, а сам сів на пасажирське сидіння. Автомобіль зупинили співробітники ДАІ на Ленінському проспекті і в цей момент чоловік, який перебував за кермом, переліз на пасажирське заднє сидіння. При цьому незнайомець заявив, що у нього немає водійських прав.

Таким чином був складений протокол, в якому саме В'ячеслава Гришечкіна оформили як нетверезого водія. Артист не заперечує, що був п'яний, але стверджує, що не керував машиною.

До слова, В'ячеслав Гришечкін-актор Театру на південному заході, в якому служить з моменту заснування в 1977 році. Популярність йому принесла роль полковника Староконя в серіалі "Солдати", крім того він відомий російським телеглядачам за ролями в серіалах" Марш Турецького"," Маргоша"," Каменська"," Таємниці палацових переворотів " та інші.

У кращих "скрепних традиціях": Уродженець Чечні програв жорстким нокаутом, але його команда побила переможця (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:42

У Відні, Австрія, відбувся вечір боксу, який завершився грандіозним скандалом, повідомляють Патріоти України. У рингу зійшлися уродженець Росії Мансур Ельсаєв (18−1, 16 КО), який виступає під прапором Австрії, і кубинець Карлос Альберто Ламела (8−3, 5 ...

На гомілках була важка плита: У Німеччині знайшли могилу "зомбі" бронзового століття (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:28

Археологи, які ведуть розкопки у Східній Німеччині, виявили могилу віком 4200 років недалеко від Оппіна в Саксонії-Ангальт. У ній був скелет людини, яку вважали зомбі. Ця могила проливає світло на забобони європейців бронзового століття, зазначають Пат...