По сусідству з боксером Усиком: У селищі під Києвом продають маєток за 15 млн доларів (фото)

У селищі Ворзель під Києвом виставлений на продаж маєток за 15 мільйонів доларів (562,5 млн гривень). Двоповерховий будинок розташований на трьох гектарах землі серед сосен. Оголошення розміщене на одному з сайтів для продажу нерухомості, передають Патріоти України.

Загальна площа будинку 2,5 тисячі квадратних метрів. Окрім житлового будинку, на території розташовані господарські будівлі та будинки для охорони.

Будинок у Ворзелі / dom.ria.com / ©

Будинок у Ворзелі / dom.ria.com / © Автор оголошення пише, що кожна будівля виконана в оригінальному стилі, а для внутрішнього оздоблення використовували лише натуральні матеріали.

У будинку є десять кімнат. Судячи з фото, місця тут вистачить для кількох сімей. Окрім спалень та санвузлів, у будинку є кабінети, дитяча кімната, більярдна, кінотеатр, лазня, кімната для персоналу та погреб для вина.

Будинок у Ворзелі / dom.ria.com / ©

Будинок у Ворзелі / dom.ria.com / ©

Будинок у Ворзелі / dom.ria.com / ©

Будинок обладнаний меблями та технікою. На території є басейн і виконано ландшафтний дизайн. Зазначимо, що серед відомих людей у селищі Ворзель разом із сім'єю проживає український боксер Олександр Усик, який стане сусідом майбутніх власників маєтку за 15 млн доларів.


Будинок у Ворзелі / dom.ria.com / ©

Будинок у Ворзелі / dom.ria.com / ©


“Я можу собі накрутити думок": Підозрюваний у вбивстві Фаріон зробив перші заяви після суду

субота, 27 липень 2024, 21:22

Підозрюваний у вбивстві громадської діячки та екснардепки Ірини Фаріон 18-річний мешканець Дніпра В’ячеслав Зінченко після судового засідання, на якому йому обрали запобіжний захід, кілька хвилин поспілкувався із журналістами. Відео розмови опублікован...

Запропонував старенькій киянці допомогу: Власниця трикімнатної квартири на Печерську пустила до себе незнайомця і стала безхатьком

субота, 27 липень 2024, 21:00

Власниця трикімнатної квартири на Печерську на схилі років опинилась на вулиці через зухвалого шахрая, який привласнив її помешкання. За словами правоохоронців, 48-річний чоловік підшукував людей без родичів, які мають у власності нерухомість. Таким чи...