По тривозі піднято всю поліцію району​: На Київщині пропав священик ПЦУ, котрий пройшов війну на Донбасі

У селищі Клавдієво Бородянського району Київської області пропав безвісти капелан Сергій Струк, відомий також як отець Сергій, який є священнослужителем ПЦУ. У прес-службі Нацполіціі повідомляють, що по тривозі піднято особовий склад місцевої поліції, зазначають Патріоти України.

Прикмети розшукуваного: чоловік 45-ти років, спортивної статури, зріст близько 185 см, темно-русяве волосся, сіро-зелені очі, вуса і борода. На момент зникнення, ймовірно, був одягнений в темну куртку та камуфляжні штани. Отець Сергій брав участь у бойових діях на Донбасі.
В церкви відзначають, що у зниклого капелана був конфлікт з благочинним Бородянського району ПЦУ протоієреєм Іваном Дзюбою.

Працював на ворога: У Харкові місцевий мешканець намагався навести російські ракети по базі спецпідрозділу ГУР

вівторок, 23 квітень 2024, 14:25

У Харкові Служба безпеки затримала коригувальника російських ракетно-бомбових ударів по місту, який намагався виявити та передати російським військовим місця розташування спецпідрозділу "Кракен" Головного управління розвідки Міністерства оборони Україн...

"Моя ідея набуває видимі обриси": Ганна Маляр у Берліні знімає фільм про подвиг українського народу

вівторок, 23 квітень 2024, 14:05

Ексзаступниця міністра оборони Ганна Маляр заявила, що у Берліні знімає фільм про подвиг українського народу. Про це вона написала на своїй сторінці у Facebook, передають Патріоти України. «Це все, що поки можна викладати публічно. Один із знімальних д...