По удару молотком за кожен рік подружнього життя: Шокуючі подробиці вбивства українки чоловіком-італійцем

Вірі Мудрій був 61 рік, в минулому вона працювала доглядальницею.

В італійському місті Ріміні місцевий житель 68-річний Джованні Лагвардія жорстоко вбив свою дружину-українку і здався поліції. За попередніми даними, причиною жорстокого вчинку чоловіка стало те, що жінка хотіла розлучитися з ним через його зради і в день вбивства планувала йти до адвоката. Деталі повідомляє "Українська газета" в Італії, передають Патріоти України.

“Близько 4 години ранку 26 жовтня 2020 року, у відділенні поліції італійського міста Ріміні, чоловічий голос у слухавці повідомив про вбивство своєї дружини і бажання здатися в руки правосуддя. Він убив дружину молотком уві сні, а потім залишив квартиру і пішов містом у напрямку до порту. Там він наважився взяти у руки мобільний і подзвонити у поліцію”, - йдеться в повідомленні.

Чоловіка було негайно заарештовано. На наступний день, 27 жовтня на першому судовому розгляді, суддя підтвердив правильність арешту. Чоловік сказав на допиті, що вдарив жінку 18 разів, бо стільки прожили разом. Суд над ним розпочнеться 15 листопада в апеляційному суді суду Ріміні. Йому загрожує довічне ув'язнення.

Прийшла повістка, але є бронь: Українцям пояснили, чи потрібно йти до ТЦК

середа, 24 квітень 2024, 17:47

В Україні суттєво змінилася правила вручення повісток та покарання за неявку до ТЦК, і кожен військовозобов'язаний знає, що на повістку потрібно реагувати, щоб не потрапити у халепу, передають Патріоти України. Але що робити тим, хто раніше отримав бр...

Це був фальстарт? У Раді відреагували на скандальне рішення МЗС щодо консульських послуг для чоловіків

середа, 24 квітень 2024, 17:25

Рішення МЗС щодо призупинення надання консульських послуг для чоловіків за кордоном в Раді вважають антиконституційним і таким, що не відповідає ухваленому раніше закону про мобілізацію. Про це в коментарі "РБК-Україна" розповіли джерела в профільному ...