"По уши в снегу": Росіянка долала двометрові кучугури, щоб дістатися на роботу (відео)

Російський Сєвєро-Курильськ потерпає від зимової негоди. Через брак снігоочищувальної техніки мешканці змушені сидіти вдома, декому вдається долати метрові замети. Про це повідомляють Sakhalin.info та ACTB, передають Патріоти України.

Росіянин прислав журналістам відео, на якому зняв початок звичайного робочого дня на острові. Дівчині, які треба було дістатися на роботу, доводиться буквально брати штурмом двометрові намети. А чоловіки лише вказували, куди їй повзти.

«Лівіше, на машину тримай (курс)», – кричать росіяни, сміючись з жінки. При цьому самі мешканці відповідають, що така погода – нормальна. Просто останні роки грудень був не такий сніжний. Крім снігу, острів потерпає й від сильного вітру. Через погану видимість можна пройти щонайбільше 50 метрів.

"Викладався по повній для захисту, а отримав ненависть": Поранений військовий поскаржився на проблеми під час роботи в ТЦК (відео)

вівторок, 21 травень 2024, 22:54

Працівники ТЦК щодня виписують повістки, перевіряють документи, а інколи й викликають поліцію. "Суспільне" показало як працюють військові ТЦК у Дніпрі. Зокрема, свою історію розповів Іван. Чоловік отримав поранення на фронті 4 місяці тому, а тепер прац...

"Буде тільки гірше": Столична влада відхрестилася від соцреклами фонду Яніни Соколової, яка обурила українців

вівторок, 21 травень 2024, 22:41

Київська міська державна адміністрація повідомила, що не отримувала запитів на розміщення соцреклами фонду телеведучої та журналістки Яніни Соколової на столичних бордах та сітілайтах. Про це йдеться в публікації пресслужби КМДА у Facebook, передають П...