По весняному затишний день: Синоптики уточнили прогноз погоди на 24 березня

Тепло та майже без опадів: прогноз погоди на 24 березня фото 1

Сьогодні, 24 березня, погода буде хмарною, але з проясненнями. Опадів практично не очікується. Температура в країні коливатиметься від 0° вночі до 21° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорологічний центр.

У північних регіонах подекуди піде невеликий дощ, на решті території опадів не спостерігатиметься.

Вітер переважатиме південно-західний зі швидкістю 7-12 м/с.

Температура в Україні вночі становитиме 4-9° тепла. У Карпатах та на сході країни очікується 0-5° вище нуля. Удень прогріється до 13-18° тепла, а на Закарпатті та Прикарпатті – до 21°. На високогір'ї Карпат та узбережжі морів стовпчики термометра вкажуть 8-13°.

У Києві та області також буде хмарно з проясненнями. Місцями піде невеликий дощ.

Вітер пануватиме південно-західний зі швидкістю 7-12 м/с.

Температура по області вночі становитиме 4-9° тепла, а вдень прогріється до 13-18° вище нуля. У Києві вночі очікується 6-8° тепла, а вдень стовпчики термометра покажуть 15-17° вище нуля.

Українець відсудив у Пенсійного фонду більше ніж 250 тис. грн компенсації, бо йому не перерахували пенсію

середа, 1 травень 2024, 8:52

Шевченківський районний суд Києва зобов'язав Пенсійний фонд заплатити військовому пенсіонеру компенсацію у розмірі 255 141 грн. Справа в тому, що він через суд домігся перерахунку своєї виплати, а ПФУ не провів перерахунок. Про це йдеться в рішенні с...

Служити будуть всі? В одній з країн ЄС розглядають обов'язковий призов для жінок

середа, 1 травень 2024, 8:44

Міністр оборони Данії Троельс Лунд Поульсен заявив, що влада країни розглядає можливість мобілізації жінок. Про це пише Kristeligt Dagblad із посиланням на заяву міністра 29 квітня, передають Патріоти України. За його словами, багато зусиль було спрям...