По-звірячому знущався і втік: У Запорізькій області чоловік на швидкості задавив свою дружину, нещасна померла

У Запорізькій області в місті Мелітополь чоловік на смерть збив свою дружину і втік з місця ДТП. Як повідомляють правоохоронці, в місті оголосили план "Перехоплення" і через кілька годин затримали зловмисника, передають Патріоти України.

Аварія сталася у вівторок, 3 серпня, близько третьої години ночі на вулиці інтеркультурна. "У поліцію зателефонував свідок трагедії. Він розповів, що у дворі будинку стався конфлікт між подружжям. В результаті п'яний чоловік за кермом ГАЗ-2705 наїхав на жінку, яка стояла поруч. Постраждала померла на місці, а водій втік", - йдеться в повідомленні.

Чоловіка затримали близько восьмої ранку в місті Оріхові Запорізької області. Обстеження в лікарні підтвердило стан алкогольного сп'яніння.

false

За даним фактом правоохоронці розпочали кримінальне провадження. Зловмиснику повідомлять про підозру та оберуть запобіжний захід.

"Потрібно все повністю змінювати": Командувач Нацгвардії пояснив, чому треба мобілізація

вівторок, 23 квітень 2024, 17:50

У Національній гвардії України критично не вистачає особового складу через тривалу війну з російськими окупантами. Про це заявив командувач НГУ Олександр Півненко в інтерв'ю виданню LIGA.net, передають Патріоти України. "Не буде мобілізації - не буде р...

Одна з країн Європи хоче радикально змінити правила для українських біженців: Чого чекати

вівторок, 23 квітень 2024, 17:23

У Норвегії пропонують продовжити колективний захист для українців із 3 до 5 років, що дасть уряду та парламенту Норвегії більше часу та можливостей для вирішення ситуації із українськими біженцями. Також розглядається можливість видачі звичайних дозвол...