Побачене вас неприємно вразить: Дівчина показала, що діється всередині гумових качечок для ванни (фото)

Улюблені іграшки виявилися не дуже гігієнічними...

Користувач сайту Reddit показала як в розрізі виглядають гумові качечки, з якими так люблять купатися діти. Страшним виявилися не самі іграшки, а те, що користувачі змогли побачити всередині них, зазначають Патріоти України.

Дівчина опублікувала фотографію, яка шокувала багатьох реддіторів, адже у кожного в дитинстві була така іграшка. Після тривалого використання всередині качечки накопичується чорна цвіль, для розвитку якої сприятливе тепле та вологе середовище.

Користувачі сайту відразу згадали, як вони будучи маленькими наповнювали гумові іграшки водою та бризкали собі в обличчя і рот. Тепер їх спогади про дитинство вже не будуть колишніми.

"Хто-небудь ще наповнював гумових качок водою тільки для того, щоб бризнути собі в рот?", "О боже. В дитинстві у мене була гумова іграшка для ванни у вигляді акули, яка бризкала водою з рота, іноді я теж цілив її собі в обличчя і рот. Завжди задавався питанням, чому через деякий час вона почала бризкати водою з чорними частками", - пишуть коментатори.

"Є просто люди, які втекли": У Зеленського пояснили посилення роботи консульств за кордоном

п’ятниця, 26 квітень 2024, 10:59

Не існує ніякого "Варшавського майдану", а просто є люди, які втекли з країни, що воює, а тепер намагаються протестними акціями "відстоювати свої права", забувши про свої обов'язки. Про це заявив радник очільника ОП Михайло Подоляк, пише "24 Канал", пе...

В Україні штрафи за порушення правил військового обліку мають намір підвищити в рази: Чого чекати

п’ятниця, 26 квітень 2024, 10:55

В Україні статтями 210 та 210-1 Кодексу України про адміністративні правопорушення (КУпАП) передбачено відповідальність за порушення призовниками, військовозобов'язаними, резервістами правил військового обліку (зокрема за те, що не став вчасно на облік...