Побачення із турком закінчилося фатально? У Рівному в квартирі, яку здавали подобово, вбили жінку (фото, відео)

У Рівному на вулиці Волинської Дивізії знайшли вбитою 38-річну жінку. До розправи може бути причетний 48-річний громадянин Туреччини. Про це повідомили в Нацполіції Рівненської області, передають Патріоти України.

Тіло 38-річної жінки 2 листопада о 10:20 знайшла власниця квартири, яка подобово здавала в оренду помешкання. Вона повідомила, що житло для іноземця орендувала покійна. Власниця квартири не могла додзвонитись до орендарів, а тому прийшла у помешкання, де виявила тіло.

На місці вбивства працювали правоохоронці. Наразі поліція розшукує 48-річного громадянина Туреччини Каратаса Екрема. Його підозрюють у вбивстві українки.

Поліція відкрила провадження за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство). Іноземця розшукують.

Дуже любив вино, але проблема була не в алкоголізмі: Вчені розповіли, через що міг оглухнути Бетховен

субота, 18 травень 2024, 23:43

Слух видатного композитора Людвіга ван Бетховена почав погіршуватися в молодості, а помер геній повністю глухим. Причини його глухоти залишаються загадкою. Однак, майже через дві сотні років аналіз його волосся показав високий рівень свинцю, миш'яку та...

Рідкісний вид рептилій - на межі зникнення: На Кубі коти взялися винищувати... крокодилів

субота, 18 травень 2024, 23:02

Здичавілі коти вважаються одним із найпроблемніших інвазивних видів, який загрожує тисячам інших видів тварин у дикій природі. Нове підтвердження цьому представили кубинські фахівці, які звинуватили безпритульних кішок у масовому вбивстві дитинчат рідк...