Побачив кохану на фото у столиці Перу: Чоловік розкрив зраду дружини... через Google Maps

Чоловік випадково натрапив на "інтимні" моменти своєї дружини з іншим, плануючи власну подорож на авто через застосунок Google Maps. Вона не змогла виправдатися перед такими "залізними" доказами й зізналася в таємному романі. За підсумком, пара розлучилася. Про це пише The Mirror, передають Патріоти України.

Зазначається, що чоловік готувався до поїздки й випадково натрапив на фото зі своєю дружиною, зроблені камерою Google ще у 2013 році у столиці Перу (Лімі). Очі "різонула" світлина, на якій жінка сидить з коханцем на лавці та гладить його по волоссю.

Спершу увагу чоловіка привернув одяг незнайомки. Однак, придивившись ближче, він зрозумів, що взагалі-то одружений з нею. Ще одним ударом по серцю став той факт, що знімки були зроблені на "Мосту Зітхань" - одна з найромантичніших локацій Ліми.

Після розкриття зради чоловік показав ці фото дружині, але вона навіть не стала заперечувати роман "на стороні". Вже після їхнього розлучення, чоловік вирішив розповісти цю історію у Facebook. Його аудиторія зробила різні висновки з цього "досвіду".

"Зі 100 жінок 90 відсотків - невірні, решта вірні і мають лише одне око (ха-ха-ха) або безсмертні (ха-ха-ха)", - зазначив один коментатор.

Ще один користувач додав, що світ дійсно "дуже тісний" та поспівчував чоловіку через пережиту зраду. "Було б достатньо, якби вона одразу сказала своєму чоловіку, що більше його не кохає", - вважає він.

Мобілізація громадян від 50 років буде чи ні? Нардеп пояснив нюанси

четвер, 26 вересень 2024, 23:55

Директива Командування Сухопутних сил дозволяє мобілізовувати чоловіків 50-60 років винятково за окремим мобілізаційним розпорядженням. Це підтвердив народний депутат, член комітету з нацбезпеки й оборони Верховної Ради Федір Веніславський у коментарі ...

Поки інші ледь зводять кінці з кінцями: Зарплати чиновників в Україні перевищили 55 тис. грн - хто отримує найбільше

четвер, 26 вересень 2024, 22:25

У серпні 2024 року середня зарплата в держустановах зросла на 44,6% і перевищила 55 тисяч гривень, причому керівники стратегічних установ, таких як НКРЕКП (Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг)...