Побачив новонароджену доньку і заплакав: Херсонський прикордонник зміг дістатися додому вперше за 9 місяців

Від початку повномасштабного вторгнення прикордонник Дмитро вперше повернувся додому, в деокупований Херсон. Він дуже хвилювався, адже за цей довгий час на світ з'явилася його донечка, передають Патріоти України.

Журналістам ТСН боєць розповів, що його цивільна дружина Євгенія не змогла виїхати з окупованого Херсона, побоюючись за майбутню дитину.

«Десь майже тиждень не виходила на зв’язок. Зараз за півтора тижні зідзвонювались так, чисто на 5 хвилин, якщо проривався зв’язок. А так — ні слуху, ні духу», — розповів Дмитро. З собою прикордонник мав жетон із фото коханої, замовив умисне такий, бо хотів, щоб хоча б так була поряд.

Народжену в окупації дівчинку назвали Мирославою. Вона вирішила з'явитися на світ не лише в непростий час, а й через кесарів розтин. Що її батько український військовий — Женя до останнього тримала в суворій таємниці, говорила, що він виїхав до Польщі.

Нині Дмитро і Евгения планують зареєструвати шлюб, похрестити малечу і вивезти родину з Херсона в безпечне місце. Додому ж прикордонника відпустили лише на 5 днів. І, звичайно, насамперед він побіг до малечі, і побачивши її, не міг стримати сліз.

У кращих "скрепних традиціях": Уродженець Чечні програв жорстким нокаутом, але його команда побила переможця (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:42

У Відні, Австрія, відбувся вечір боксу, який завершився грандіозним скандалом, повідомляють Патріоти України. У рингу зійшлися уродженець Росії Мансур Ельсаєв (18−1, 16 КО), який виступає під прапором Австрії, і кубинець Карлос Альберто Ламела (8−3, 5 ...

На гомілках була важка плита: У Німеччині знайшли могилу "зомбі" бронзового століття (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:28

Археологи, які ведуть розкопки у Східній Німеччині, виявили могилу віком 4200 років недалеко від Оппіна в Саксонії-Ангальт. У ній був скелет людини, яку вважали зомбі. Ця могила проливає світло на забобони європейців бронзового століття, зазначають Пат...